úterý 8. května 2018

GLAM GLOW SUPERMUD


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze a dnes si povíme něco málo, jaké já mám zkušenosti s maskou Glam Glow Supermund. 


Tuto masku můžete znát z internetu, kde si ji na různých e-shopech také můžete objednat, nebo zakoupit v Sephoře a nebo také v Douglasu, kde byla tato maska zakoupena, ale já ji mám od své kamarádky Janičky z Brna. Mám ještě dvě verze těchto masek, které budu testovat později, nyní jsem se vrhla na tuto. 

Mám ji v balení 15 g což je to menší, ale myslím si, že bohatě stačí. 


Maska má krásné bílé balení, uvnitř se však skrývá černý produkt, který obsahuje malinkaté abrazivní částečky a tak zvláště voní, ale na pleť se nanáší jedna radost a dobře a rychle zasychá a dobře stahuje póry a je cítit tak trochu po pendreku. 


Když maska zaschne což je docela rychle, tak zřetelně vidíte póry na vašem obličeji, jak se stahují a jak se čistí. Za mě je to jedna z nejlepších čistících masek na černé tečky. 


Typické balení s hvězdičkou.

Co uvádí prodejce:  

Maska pro čistění pleti Glamglow Supermud.
Bahenní maska Glamglow Supermud hloubkově čistí pleť. Obsahuje lékořici, kostival, okurku, mátu a břečťan. Při pravidelném používání má dlouhodobé účinky. Pomáhá pleť zklidnit a zabraňuje dalšímu podráždění. Stahuje póry a odstraňuje odumřelé kožní buňky. Zanechává pleť jemnou, svěží a dokonale čistou.
Použití: Aplikujte masku na čistou pleť. Nechte působit 5-20 minut a poté důkladně opláchněte.


Tato maska je určená pro problematickou pleť a k jejímu hojení. 


Na pleti zasychá do šediva. 


Moc jsem si tuto masku oblíbila a už se těším na další dvě varianty až je začnu zkoušet. 


A jaké masky právě používáte Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...