pátek 6. dubna 2018

Balea - aktivní černé uhlí





AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u  takové dvojí recenze. Jistě jste si nemohli nevšimnout, že nyní frčí produkty na pleť s černým uhlím a já si také nějaké pořídila a to od značky Balea, jsou cenově dostupné a ráda tuto značku testuji.



Balení ubrousků je klasické, jak jste od této značky zvyklí a nijak extra nevoní, odličují, to ano, ale že by přímo něco dělaly s černými tečkami potvrdit za sebe NEMOHU. Navíc jak jsou černé, tak není vidět, co jste z pleti odlíčili či neodlíčili, což mi přijde jako nevýhoda. 



Ubrousky samo dopotřebuji, ale že bych z nich byla nadšená to rozhodně nejsem, ale nebyly drahé. 



Jako další produkt z řady aktivního černého uhlí tady mám pleťovou masku, která je slupovací a s tou jsem DOCELA SPOKOJENÁ. 



Ale co musím vytknout, je to, že maska jde dost špatně nanášet a vůbec, než dostanete produkt ven, tak to zabere nemalé úsilí, nevím jestli je to jen můj případ, ale mě jde špatně nanášet. 
A když jsi slupujete, tak máte pocit, že si sloupáváte kus své kůže, takže za mě je to nepříjemné a dalo by se říci i bolestivé. 



Jedná se tedy o pleťovou masku s aktivním černým uhlím, která by měla bojovat s černými tečkami, no nevím, tyto líbivé řečičky mě příliš neberou. 



V balení je 100 ml a maska se hůř nanáší, má takovou hustší konzistenci, pro ten pocit, nanesení masky proč ne. 



Navíc ani cena nebyla vysoká, prostě nyní tuto dvojku používám a dopoužívám ji.



A co Vy a aktivní černé uhlí, také máte nějaké produkty?



Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...