pátek 9. března 2018

Super odličovač očních partií pro voděodolné líčení Výtažek z chrpy


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku a u dnešní takové té "mojí" recenze produktu od Sephory a atím je odličovač očních partií pro voděodolné líčení s výtažkem s chrpy. 
Obecně musím konstatovat, že čím dál tím častěji sahám po produktech z řady pečující kosmetiky značky Sephora, jsou cenově dostupné, není to sice drogérková cena, ale nejsou to přemrštěné ceny a moc mi vyhovují. 





Tento odličovač už mám po několikáté a nyní ho mám v tom největším možném balení a tím je 200 ml za 290 Kč. Kupovala jsem ho v kamenném obchodě u nás v OC Nový Smíchov, ale seženete ho i na jejich e-shopu. 

Jedná se tedy o dvousložkový odličovač, který se musí smíchat, aby se mohl použít, stačí ho nanést na tamponek a krásně si s očním make-upem a líčením či linkami poradí. Obecně mám preferuji dvousložkové odličovače očí. 



Odličovač nijak nevoní, neštípe v očích, nedráždí oční okolí, nezanechává mastný film i když obsahuje jednu ze dvou složek olejovitou, má krásné balení a příjemnou barvu. 

Nanesu na tamponek a začnu odličovat, nyní ho používám denně a JSEM S NÍM VELICE SPOKOJENÁ. Rozhodně to není moje poslední balení. 





Co slibuje Sephora o tomto produktu:


 Dvoufázový odličovač očí, účinný i na voděodolné líčení. 


Jak působí?
Okamžitě odstraňuje z očí veškerý makeup, včetně voděodolného, aniž by zanechával mastný efekt. 



Plusy:
- Obsahuje zklidňující výtažek z chrpy a provitamin B5 pro ochranu řas. 
- Balení XXL, klasické nebo mini pro odličování každodenní, příležitostné či na cestách.
- Snášenlivost oftalmologicky testována - vhodné i pro citlivé oči a nositele kontaktních čoček. 



Jak ho používat?
Již není nutné používat při odstraňování tvrdošíjné řasenky z očí násilí! Dvoufázově působící složení tohoto odličovače je mimořádně účinné na všechny typy makeupu.




Věřím, že tento odličovač znáte a také s ním máte své zkušenosti. 

Od značky Sephora se chystám pořídit nějaké další produkty, ale až dopotřebuji svou zásobu, což netuším, kdy bude, mám toho opravdu hodně. 


A čím se odličujete Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...