pátek 16. března 2018

Nákupy e-shop Lidl, HM, Nanu Nana, Německo a Janička


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešních takových miš maš nákupů. Objednávala jsem jak z e-shopu Lidl a to prvně a můžu říct, že velká spokojenost, tak jsem byla v HMku, v Nanu Nana, něco mám od Janičky - jak jinak to by ani jinak nešlo a něco z Dmka a také z Německa. Inu vrhneme se na to. 



Na e-shopu Lidlu mě velice zaujalo chválené ložní povlečení, nejvíce mě oslovilo to šedivé, že z jedné strany máte tmavší šedivou a z druhé strany světlejší šedivou, velice efektní. No jak můžete vidět, hned jsem povlečení vyprala a povlékla. Je velice příjemné, jemné a takové komfortní a zapínání má na zip, takže žádné knoflíky. 😊


K povlečení jsem si hned přibrala i prostěradlo v bílé barvě a také je krásně jemné a velice příjemné a vše vypadá velice kvalitně zpracováno a ušito. 




Posledním kouskem z e-shopu Lidlu byly tyto skiny džíny v černé barvě, mám je ve velikosti S čili 36 a vypadá to, že mi budou krásně sedět, jen ta délka nohavic, já při svých 165 cm si musím vše nechat zkracovat. 
Celková objednávka mě vyšla na krásných 1160 Kč. 



V HMku jsem si za krásných 249 Kč vybrala toto triko alá tunika a je sice malinkato průsvitné, ale když si pod něj vezmu tílko bude to nositelné a moc se mi líbí, bude fajn třeba právě k těm černým džínům. 



A v HMku mi manžel koupil tuto bílou puntíkatou košili, která je velice efektní a moc se mi líbí, obojí je ve velikosti XS a moc mi to sedí. Košile sice nebyla ve slevě, ale její cena nebyla nijak závratná a vyšla na 399 Kč. 



Od mé sledovatelky Janičky - jistě jí už moc dobře znáte, protože od ní mám spousty věcí jsem si vzala tyto dvě pleťové masky Glam Glow. Balení je to sice maličkaté o objemu 15 ml, ale za cenu jednoho kalíšku 250 Kč no neberte to, když na e-shopech nebo v Douglasu se toto stejné balení pohybuje mezi 550 -600 Kč. 
Ta modrá je hydratační a zelená je s jílem čistící super kombo. 



V zimě Carmex nesmí chybět, nepoužívám nic jiného na rty, krásně vyživí a zahojí rty - dalo by se říct, tento je za jedno euro z Německa od mojí mamky. 
Černou masku s aktivním uhlím jsem vzala kamarádce jako dárek, měla z ní velkou radost. My si tak občas dáváme takové blbynky. 😃



V Nanu Nana jsem ulovila tyto dva přívěsky - chlupaté, ale je to umělé na kabelku, jeden se stříbrným řetízkem a druhý se zlatavým, aby se mi pěkně hodily ke kabelce. Navíc ten tvar srdíčka je roztomilý. Oba vyšly na 170 Kč. 



No a moji milí to je vše,  toto jsou moje miš maš nákupy za poslední dobu. 



A co jste si za poslední dobu pořídili Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...