neděle 11. února 2018

Druhé lednové nákupy 2018


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článečku u druhých nákupů v lednu 2018 a předem se hned omlouvám za dvě věci, jednak za to, že článek je dosti opožděný a také za kvalitu a hlavně světlo na fotkách, ale nyní je hrozně těžké něco kloudného vyfotit, když přijdete z práce a už je všude tma. Inu jdeme se na to vrhnout. 



Díky jednomu videu na YTB jsem zjistila, že britský e-shop Canles Direct má na YC svíčky slevy až 50 % a tak jsem neváhala a objednala jsem si hned tři, jedna vyšla na 10 Liber a plus 10 Liber doprava, ale i tak je to skvělá cena. 
Mám je v tom středním provedení, já bych ani tu velkou svíci nevypálila, jelikož preferuji mnohem více vosky, které si pálím jak já chci. Zatím jsem měla jen 4 svíčky YC a byla jsem spokojená tak na 80 %. 



Svíčka Christmas cookie byla jasná volba na letošní Vánoce a podzim a adventní čas bude ideální a voní naprosto fantasticky, jen musím podotknout, že všechny tyto vůně znám z vosků, ale vosk samo sebou nevoní jako svíce to vím. 



Potom jsem neodolala kořeněné skořicové vůni Sparkling cinnamon, která je na první přivonění skutečně hodně výrazná a mému muži asi vonět nebude, protože nemá rád vůni skořice, ale uvidíme, ozkoušíme ho :-). 




No a poslední svíčkou je Winter glow, která je jemnější, ale přitom velice příjemná na ovonění, ale když jsem dávala svíčky očichat mému muži tak k této pronesl stroze "to je jak vůně na toaletu" no tak uvidíme, když tak je to vhodný a hodnotný dárek. 

Jinak balíček od objednání a zaplacení mi přišel do týdne a nádherně precizně zabalený, což velice chválím. 



Jelikož mi docházely čajové svíčky, tak jsem se pro velký paklík stavila v DMku mě tyto vyhovují asi nejvíce a skutečně vydrží hořet až přes 4 h  a za balení 100 ks zaplatíte jen 100 Kč což mi přijde super. 



Odličovací tamponky jsem si také do košíčku přihodila, ty se neztratí a navíc jsem měla pocit, že mi docházejí, což nebyla zas taková pravda, jak jsem pak doma zjistila. 



Využila jsem i slevového kuponku a pořídila nám tyto zubní kartáčky Merida, uvidíme jak s nimi budeme spokojeni. 



No a jelikož jsem si řekla, že bych si tady na blogu chtěla udělat nějaký řád a plán, tak jsem si pořídila tento docela pěkný zápisních u nás v místním papírnictví, ale vím, že si ho jistě dozdobím. Notes - zápisník má tvrdé desky, není linkovaný a stál mě 45 Kč. 



K zapisování do notýsku to chce nějaké barvičky, abych se v tom dobře orientovala a proto jsem si pořídila i tyto micro fixky v balení po 10 ti kusech za úctyhodných 165 Kč, ale už se těším, jak si budu do notýsku zapisovat plány, nápady, pak odškrtávat splněné úkoly, recenze a tak. 

Nově k tomu mám i takové ty maličkaté ozdobné pásky - asi jsou to washi pásky, kterých jsem si nakoupila asi osm v místním papírnictví, kde měli zrovna slevy, což se vyplatí. 




No moji milí a jsme u konce, co jste si v lednu pořídili Vy pěkného či potřebného?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...