středa 17. ledna 2018

První prosincové nákupy 2017


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešních prvních prosincových nákupů roku 2017. Hned v pátek prvního prosince po práci jsem se vydala na menší nákupy.



V OC Quadrium jsem si vybrala tyto drobnosti a dá se říci i zbytečnosti. 



Za krásných 80 Kč mě oslovila tato chlupatina na kabelku no musela být moje. 



Je šedo-khaki a je moc pěkná a hodí se mi i k zapínání, alespoň barevně. 



Dál jsem potřebovala nějakou obyčejnou svíčku a tato za 60 Kč s vůní třešní mě oslovila asi nejvíce. V Tescu měli krásně balené od The Bomb cosmetict, ale za 200 Kč, což se mi dávat po pravdě nechtělo, tato udělá stejnou službu. 



No a jelikož jsem si již nějaký ten rok nekoupila nějaká vánoční či adventní světýlka vybrala jsem si tyto v Nanu Nana - toto vše je z tohoto obchodu. 



Plus nezbytnost ke světýlkům baterky. 



V papírnictví jsem ukořistila tuto stříbrnou s vločkami zdobenou mašli. 



Celofánové pytlíky na dárečky. 



Kolegyním jsem dělala vánoční balíček a pořídila jsem jim v OC Nový Smíchov tento zelený a černý sypaný čaj. Oboje za cca 200 Kč.





No a hlavní důvod proč jsem vyrazila na nákupy byl tento pro synovce Kubíka jsme potřebovali lego, které si sám vybral a toto mu chybí do sbírky, navíc v hračkářství mám kamarádku, která mi dala 30% slevu, snad potěšil. 



Ještě soutěžní los a katalog. 



Tak moji milí a jsme u konce, toto byly moje první prosincové nákupy, pak ještě dokoupit pro kolegy malé pozornosti a mám to vše. :-)




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...