neděle 21. ledna 2018

Oblíbenci za měsíc prosinec 2017


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku u oblíbenců za měsíc prosinec 2017, čili Vám představím nebo lépe řečeno ukážu produkty, které jsem v minulém měsíci nejčastěji používala. Inu jdeme na to. 



Naprosto jsem se zamilovala v prosinci do této vůně do parfémované vody Victorias Secret Angel voní krásně, výrazně, sladce a přitom kořeněně. 



Jako doplňky jsem nejraději nosila tyto zlaté hodinky, které jsem si pořídila od Janičky mé kamarádky a sledovatelky z Brna a tímto jí velice zdravím a pak náramek s pravými perlami z Bali, který jsem dostala od své kamarádky Sylvy a tímto jí moooooooooooc děkuji je úžasný a všem se moc líbí. 



Na pleť jsem používala pořád tento make-up Astor Skin Match Protect, ke kterému mám i korektor a obojí je v nejsvětlejším odstínu a obojí mi moc sedí a také tyto produkty potřebuji dopotřebovat. 



Na oči aby mi lépe drželi oční stíny jsem používala primer UD v odstínu Eden a stíny mi pak krásně drží celý den a na řasy voděodolnou řasenku, protože mi poslední dobou docela slzí oči a tato Maybelline je skvělá. 



Jelikož mám stále docela nabarvené obočí, tak stačilo ho doladit touto mikrotužkou od Avonu v odstínu pro blondýnky a musím říct, že mi to naprosto stačilo. 



Paletka Too Faced je skvělá, má prima stíny, které mi vyhovují, navíc je tam i konturovací nebo bronzující produkt, potom rozjasňovač a tvářenky, takže super a vše mám při jednom. 



Není toho mnoho já vím, ale tyto produkty jsem skutečně používala nejvíce. 

A jaké produkty jste si za prosinec 2017 oblíbili Vy? Budu moc ráda když mi dáte vědět. 



Mějte se krásně a přeji pohodový a prima den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...