neděle 28. ledna 2018

Lush - Cosmetic warrior - Jemná a harmonizující čerstvá pleťová maska





AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešní krátké a stručné recenze, co dělá tato Lush česneková čerstvá pleťová maska s mojí pletí. 

Tuto masku mám již nějakou dobu doma, ale né zase tak dlouho, aby už byla tzv. prošlá to né a uchovávám ji v lednici. 



Mám takové to menší balení o 75 g a cenově mě vyšla něco přes 300 Kč tuším a kupovala jsem jí v Palladiu. 
Maska je to čistící obsahuje kaolín, silice, česnek a spousty dalšího. 
Maska je hutnější, ale dobře se nanáší, protože se v prstech pěkně rozehřeje. 
Příliš nevoní spíš tak neutrálně, ale dá se to, není to nepříjemné. 

Masku nanesete na vyčištěný obličej a necháte zaschnout a přitom pozorujete, jak jsou vidět pory, krásně pleť vyčistí, zjemní a projasní. 

Obecně musím řict, že já jsem s touto maskou skutečně spokojená a jistě půjdu do dalších fresh Lush masek a to brzy protože mám nyní prodejnu Lush velice blízko a to v OC Nový Smíchov. 

TAKŽE ZA MĚ ROZHODNĚ ANO. 



Co o samotném produktu říká Lush:

Jemná a harmonizující čerstvá pleťová maska s antibakteriálním australským čajovníkem a čerstvým česnekem v roli čisticí čety. Čerstvé zelené hrozny pleť čistí a zklidňují, vajíčka z bio chovu vyhlazují a med s antimikrobiálním účinkem ji zjemňuje a hydratuje. Naneste na tvář štědrou vrstvu masky a nechte 10 až 15 minut působit.

Čerstvé masky neobsahují žádné konzervační látky, je třeba uchovávat je po celou dobu v lednici.



Je pravda, že má takovou hutnější konzistenci, ale dá se s ní dobře pracovat a obsahuje takové malé částečky, které na pleti vypadají jako posekaná pažitka. :-)

Seznam ingrediencí

Kaolin   Vitis Vinifera (čerstvé bílé hrozny)    Ovum (čerstvá bio vejce z chovu ve volném výběhu)  Mel (med)   Zea Mays Starch (kukuřičný škrob)   Glycerine (glycerín)   Allium Sativum Bulb Extract (čerstvý česnek)  Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (silice z australského čajovníku) *Limonene   Parfum



Nelekejte se bubák :-)


Obecně vzato mám produkty Lush velice ráda, zatím jsem měla jen čtyři produkty na pleť a několik x balistik, ale to se moc nepočítá a rozhodně nekončíme. 



A co Vy a Lush?


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.






Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...