čtvrtek 4. ledna 2018

Listopadové radosti a dárky 2017


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým jsou opět nákupy, sice jsem si říkala, že již nakupovat nebudu, ale prostě mi to nedalo, no inu jdeme na to. 



Šla jsem do květinářství pro květníkovou zimní kytičku na balkon, kterou jsem také koupila místo mé chcíplé chrizule, ale také jsem si potřebovala udělat radost a pořídila jsem si tuto krásnou kytičku do vázy. 



Když jsem brázdila OC Nový Smíchov tak jsem zavítala i do knihkupectví, kde jsem vybrala mému muži vybrané citáty z již tradiční knihy Malý Princ a mému tatínkovi kalendářík s motivy kočiček. 



Kamarádce do vinotéky jsem pořídila i vánočně laděné ubrousky. 



V listopadu hyacint no proč by ne, doma krásně rozkvete. 



No a tady již zmíněná kytička do truhlíku, tedy když jsem jí sázela tak jsem třpytky měla snad i na zádech :-).



Sephora mě lákala, tak jsem tam inu zašla. 



Tyto odličující pleťové ubrousky s obrazivní schopností a s aktivním černým uhlím si všichni chválí, tak jsem si řekla, že je také vyzkouším. 



Novinkové pleťové masky jsem tam nemohla nechat, pytlíček má být až na čtyři použití a jedna je hydratační a ta druhá projasňující, uvidíme jaké budou. 



No a u pokladny mě zlákala tato miniaturka řasenky Too Faced a dám jí mamince. 



Také jsem dostala i nějaké ty vzorečky. 



V Tigeru jsem si do práce vzala tuto novou skleničku s brčkem. 



A i tento roztomilý hrneček. 

No udělala jsem si radost já vím, ale občas je to potřeba. 



A co jste si za poslední dobu pořídili Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...