pondělí 8. ledna 2018

Douglas privátní produkty



AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešní takové vánoční recenze, jak víte ze sociálních sítí tak jsem si pořídila vánoční adventní kalendář značky Douglas a začala jsem ho rozbalovat mnohem dříve a produkty jsem poustovala, no začala jsem je ihned zkoušet a nyní přináším menší mini recenze. 



Značka Venus je asi privátní značkou parfumérií Douglas a tento hydratační denní krém hydra 24 je naprosto skvělý.  Má spíše takovou lehčí gelovou konzistenci, používám ho nyní na den a jsem s ním velice spokojená. Jen připomínám jedná se o miniaturky. 



Jílová maska na pleť Day Tox je skvělá. 



Krásně zaschne, vytáhne pory, ale maličko stahuje, ale musím říct, že mě maska velice vyhovuje. 





Tento zelenkavý krém na ruce voní fantasticky, kdyby byl takový parfém hned bych si ho pořídila voní po Goji berry a bambuckém mléku, nevím tedy co je Goji asi nějaké cizokrajné ovoce, ale vůně je to fantastická. 

Musím konstatovat, že u všech produktů jsem téměř na dně. 



Na noční a hutnější hydrataci používám tento antioxidační obličejový krém, který je hutný, jemný, dobře vyživý pokožku a krásně voní. 



Jen je maličký, ale myslím si, že tyto miniaturky jsou ideální na cestování. 



Z produktů Douglas mám dobrý pocit, jsem s nimi spokojená a mohu Vám je vřele doporučit. 




Krásný adventní čas. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...