neděle 17. prosince 2017

Vánoční novinky a limitky pořízené v listopadu


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního možná opožděného článečku, ale je tu přeci s vánočními limitkami a dárečky, které jsem ulovila. Inu jdeme na to. :-)



Nars, můj třetí produkt od této značky a opět od mé úžasné Janičky, díky moc Jani. :-))) Toto je vánoční limitka ze Sephory, která jak vidíte stojí 650 Kč a já jí mám za krásných 400 Kč nevím kam ta holka na to chodí. 




Mini balení tvářenky a rtěnečky, no není to nádhera, inu je a já jsem naprosto nadšená. 



Koukněte na to balení a navíc to celé bylo zabaleno do skvělého černého papíru, aby se to nerozbilo. 



Tvářenka v odstínu Orgasm je naprostou ikonickou záležitostí této kosmetické značky a je naprosto perfektní, i kdybych jí měla mít jako dárek. 



Prostě ona je úžasná, sluší snad všem odstínům pleti. 



No a rtěnka ve stejném dizajnu a ve stejném odstínu. 



Bude ideální do kabelky a na denní nošení, už se na ní moc těším. 



No a Janička je fakt blázen, že si od ní díky instagramu koupím produkt mi pošle ještě votivní svíčku YC, moc moc Jani děkuji a voní naprosto fantasticky. 



No a nebyla bych to já, abych nezavítala do obchodu The Body Shop. 



No a mám o dárečky postaráno. Coby ne. :-)



Klasická houba na mytí je pro mě a mám již třetí a je skvělá, dlouho vydrží a skvěle se s ní myje. Takže vřele doporučuji. 



Díky poukázkám a razítkům jsem tento excelentně vonící sprchový gel s vůní vanilky a dýně dostala za krásných 10 Kč, no neberte to. 



Pak jsem si ještě vzala tento vanilkový vánoční setík, ale už vím, že tento bude jako dárek a už vím i komu. :-)



Obsahuje miniaturku tělového másla, sprchového gelu, potom ještě krém na ruce a k tomu dvě tuhá mýdla, která jsou super, jedno mám stále v koupelně na umyvadle s vůní kokosu  a skvěle se s ním perou štětce, vřele doporučuji. 



Potom jsem neodolala vůni brusinek, tělové máslo, peeling tělový, krém na ruce a sprcháč a krém na vše byla 30% sleva. 



No musím říct, že když nakoupíte v hodnotě 1600 Kč uplatníte slevu, kuponky a také razítka a ve výsledku platíte jen 876 Kč mile vás to pro překvapí. Navíc hodnoty obou balíčků jsou okolo 600 Kč, což se vyplatí. 



Pak jsem ještě na skok vběhla do Teta drogérie, kde jsem ulovila tyto dva deodoranty pro pány a snad mému muži budou vyhovovat, oba vyšly na krásných 88 Kč. 



No a moji milí, to jsou mé tipy na Vánoce. 




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...