pondělí 4. prosince 2017

Sekáčový houl


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešního sekáčového houlu, kde si ukážeme co všechno jsem u nás U Zvonu ulovila a nestálo to vůbec moc peněz. Inu všechno jsou to krásné, téměř nové nenošené kousky a už se z nich panečku těšíme, inu jdeme na to. 



Jako první mi do oka padl tento teplý tmavě modrý pánský svetr značky Next, který bude ideální na zimu, na košili či triko. 



Je ve velikosti L což je naše velikost a stál 180 Kč. 



Další a poslední pánský kousek tady mám zimní bavlněnou košili s dlouhým rukávem, která měla ještě původní visačku a vyšla mě také na krásných 170 Kč a je od značky Lee Couper. 



Prostě super kup, no neber to. 



Do oka mi padl i tento zcela jednoduchý takový slabší dámský či dívčí svetřík, který mě vyšel na 130 Kč. 



Vše jsem ihned vyprala a vyžehlila, ale jinak nám všechny kousky skvěle padnou. Tento svetřík je ve velikosti S a nevím co je to za značku. 



Na zimu jsem potřebovala nějaké společenštější kalhoty a tyto Mark a Spencer jsou naprosto dokonalé. Jsou krásně teplé, dobře mi sedí, je to tedy velikost 6, sice by mohli být malinkato menší, ale i kratší, ale to se u zimních kozaček ztratí. 



Kalhoty vyšly na krásných 150 Kč.



Dalším kouskem jsou opět kalhoty, takto krásné podzimní, ale i jarní, jsou mi naprosto akorát, jsou na kotníky a nyní na podzim si je náležitě užívám. 



Jsou od značky Zara a vyšli mě na krásných 130 Kč. 



Posledním kouskem a mým úlovkem v sekáči jsou opět kalhoty, nevím od jaké značky, ale sedí mi dobře, jsou teploučké, měkoučké a velice příjemné, nekoušou. 





Jsou tmavé, společenské a mám je ve velikosti 6 za 170 Kč. 




Tak to byly moje sekáčové nákupy a nálet k nám do tamního obchůdku, kam se rozhodně ještě chystám. 

A co Vy také rádi nakupujete výhodně?


Za celý nákup čítaje šest kousků kvalitního oblečení jsem neplatila ani tisícovku, což se fakt vyplatí.


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...