čtvrtek 7. prosince 2017

Poslední říjnové nákupy 2017


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního nakupovacího článku, kde jsem lítala po obchodech jako divá, ba ne, něco málo jsem si pořídila, ale spíš jsou to i dárečky. Inu vrhneme se na to. 



Zaběhla jsem do Dmka které mám nejblíže a to je na Arbesově náměstí a v regálu na mě koukli hned dvě nebo snad i tři vlasové novinky, no nebyla bych to já, abych si je nevzala, sice vlasové kosmetiky mám dost a dost, ale toto jsem prostě musela mít, navíc to budou i dárky. 



Toto krásné růžové balení v sobě ukrývá Balea vlasový šampon a balzám pro skvělý lesk vlasů, což se mi hodí a za tak výhodnou cenu 17 Kč za kus jsem to prostě musela mít. 



Další dvojka pro barvené vlasy s granátovým jablkem mě také oslovila, navíc jsem tyto produkty ještě nikdy v regálech DMka neviděla, asi je to nějaká novinka, ale už jsem o ní letmo slyšela. 



Tuto řadu jsem si vzala jako dárek barvené vlasy nyní nemám, sice v nich mám melír, ale na to mám jiné speciální přípravky. 



Dál mě oslovil tento fialový šampon na objem vlasů, poté maska, která má dva pytlíčky a nanáší se na T zonu a na tváře, moc jsem na tuto masku zvědavá a jelikož nyní používám grepový sprchový gel od Alverde a jsem s ním velice spokojená vzala jsem si levandulový - jak jinak u mě a navíc je to limitovaná edice tak jsem ráda, že ho mám. 



Když jsem fotila tyto nákupy tak mi společnost dělala naše Izinka :-))



Ve druhé polovině měsíce října 2017 v OC Nový Smíchov otevřeli nově prodejnu Lush nemohla jsem tam nezavítat. Prodejna je to krásná, prostorná, větší než ta první v Palladiu a musím říct, že má velice milý personál, který promptně rád a kvalitně poradí. 



Balistky do vany to je moje a jak jinak než tématicky, takže tady vidíte dvě dýně které nádherně voní, už se na ně moc těším. 



No a také pleťovou masku jsem si pořídila. 



Toto je ta čerstvá s česnekem a je čistící - už se jí nemůžu dočkat až na ni přijde řada, ještě musím dopotřebovat ty co tam mám. 



No a pak při odchodu s OC jsem zašla do obchodu Copengen Tiger. Už jen ta roztomilá taška. 



Pro radost a spíš pro legraci jsem svému muži pořídila tento srdíčkový toaletní papír. 



Je krásně balený a na poličce na toaletě se vyjímá. 



Ubrousků není doma nikdy dost, tak jsem hned vzala troje, inu hodí se. 



Utratila jsem docela dost peněz, ale za to jsem měla o to větší radost a radost si dělat musíme. 



A co jste si za poslední dobu pořídili Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...