sobota 23. prosince 2017

Oblíbenci za měsíc listopad 2017


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku, kde Vám představím oblíbené produkty za měsíc listopad 2017. Tento článek bude takový nudný, až šedý, jelikož jsem 3/4 listopadu byla doma a pořád jsem marodila, nikam jsem nechodila tak tady toho příliš nebude. 



Příliš jsem se nemalovala, ale moje dobarvené obočí jsem si ráda fixovala tady tím gelem od Essence a taky pro to, že ho potřebuji dodělat a poslat do věčných lovišť.



Úplně stejně to bylo i s touto řasenkou, která je skvělá, ale stále mám docela slušně nabarvené řasy a moje řasy jsou v dobré kondici, jsou natočené, dlouhé, tak potřebovaly pouze maličko zvýraznit a zahustit, proto tato řasenka. 



Astor make-up je skvělý, mám k němu i korektor, ale ten nebyl potřeba mám pleť v docela dobré kondici, navíc ho také potřebuji dopotřebovat. 



V tomto chladném období je potřeba svou pleť a pokožku zvláště hydratovat a k tomu mi sloužilo toto tělové máslo z řady Planet spa od Avonu, výborné.



Ráno jsem si pleť pravidelně čistila touto pěnou na obličej od značky Seba med a byla jsem s ní velice až nad míru spokojená. 


Zůstáváme u stejné kosmetické značky a jako deodorant jsem si velice oblíbila tento kuličkový, který je velice šetrný, ale přitom účinný. 




Tak moji milí to byly nudní oblíbenci za listopad 2017. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...