čtvrtek 16. listopadu 2017

Třetí neplánované nákupy v říjnu 2017




AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým jsou třetí zcela neplánované nákupy v měsíci říjnu 2017. 
Druhou sobotu v říjnu jsme jeli k Andělu a dali si super zdravý obídek v Delmartu, pěkně salátek a luštěninovou polévku. 



O víkendu tam nečekáte, ale v týdnu je fronta až na schodech, to se mi nikdy nechce čekat. Jídlo je čerstvé, salátek si můžete zvolit malý nebo velký a ingredience si můžete namixovat dle libosti a pečivo je zdarma a také voda s citronem a mátou. 



Hned vedle Delmartu je prodejna Next, kde jsme minulý víkend dobře nakoupili oblečení pro mého muže a i já jsem si nyní vybrala. 



Pořídila jsem si tento kalhotový kostýmek v tmavěmodré barvě. 



Vše je ve velikosti 6 a sáčko vyšlo na krásných 1265 Kč a sedí mi jako ulité.










Kalhoty jsou také ve velikosti 6 a jsou snad ušité přímo mě na míru, délka, pas, boky vše mi sedí nádherně. 





Kalhoty vyšly na krásných 750 Kč. 


Takže celý setík jsem pořídila za krásných 2 015 Kč a mám tak krásný a slušivý kostýmek, do toho košili, barevné triko, či svetřík a na to kabátek či zimní bundu a je to. Jsem z toho nadšená. 



Druhý den druhého říjnového víkendu jsem zašla do OC Nový Smíchov a namířila jsem si to nejdříve do bankomatu, potom na obídek do veganského bistra Loving Hut. 


Jelikož se blíží můj svátek tak mi můj muž dal nějaké penízky, abych si pořídila, něco v Sephoře. Jupí jou, hned jsem toho využila. 


Navíc jsem v Sephoře vychytala 20% a 10% slevy a vzala jsem si tuto novou vůni Dior Miss Dior a vzala jsem si jí ve 100 ml balení, původní cena před slevou byla 3 800 Kč což je fakt moc já vím, ale můj muž mi penízky chtěl dát, protože dostal docela slušné prémie a navíc když jsem pořád byla marod, tak chtěl abych si udělala radost. 


Díky slevě jsem si mohla dovolit i řasenku od Too Faced Better than sex, moc se na ní těším. 


K nákupu jsem dostala dva vzorečky parfémů, jeden dámský a jeden pánský, které využijeme do tašky s sebou. 


Nově je v Sephoře dekorativní kosmetika Kat Von D, tak jsem dostala letáček a samolepky. 


Jelikož jsem docela díky slevě v Sephoře ušetřila, tak jsem šla okolo obchodu s obuví Destroy a zaujaly mě tam pánské zimní boty, na které jsem již koukala cca před dvěma týdny. 


Vybrala jsem takové univerzální, elegantní a přitom velice praktické od značky pro mě neznámé Napapijai. 


Jsou kožené, s kožíškem a ve velikosti č. 43 a mému muži sedí naprosto parádně. 


Jsou krásné, elegantní, pohodlné, kožené, teplé a prostě jsem z nich nadšená asi víc než můj muž. 


Jsou černé a kotníčkové. 


Boty vyšly na 3 499 Kč, já vím není to málo, ale jistě vydrží nějaký ten pátek. 


Z OC Nový Smíchov jsem si to zamířila na kávičku a limču a minula jsem HMko a řekla si, že je potřeba doplnit pánské bavlněné ponožky. 


Mému milému jsem vybrala dvě balení po pěti párech bavlněných a barevných a veselých ponožek, z HMka máme již několikery ponožky a jsme s nimi velice spokojeni, tak jsem pořídila dva balíčky celkem za necelých 600 Kč. 


 Ano utratila jsem ten víkend dost peněz, ale jsem toho názoru, že to byly dobře investované peníze, oblečení unosíme, vůně použijeme, řasenkou se budu krášlit a boty unosíme. Navíc když byly ty prémie, tak proč ne. Udělali jsme si prostě radost. 



Tak to byly moje třetí říjnové nákupy. 

Co na ně říkáte? Líbí se Vám?


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...