sobota 4. listopadu 2017

První říjnové 2017 nákupy kosmetiky




AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u prvních nákupů v měsíci říjnu 2017. Zprvu se chci velice omluvit za barevnost fotek, ale v tomto počasí je téměř nemožné nafotit dobře nasvícené fotky, tak prosím omluvte. 



V říjnu mě velice oslovil časopis Marie Claire s dárkem, kterým byl dvoufázový odličovač na oči od značky Nivea a časopis i s dárkem vyšel na krásných 89 Kč při tom, že odličovač sám o sobě stojí stovku, no to se vyplatí, časopis nic moc, ale odličovač se hodí no né :-).



Pak díky zaslanému letáčku do poštovní schránky jsem si vybrala tyto nádherné produkty od kosmetické značky Yves Rocher, kterou mám velice ráda. 



Díky letáčku a věrnostnímu programu jste si pořídili buď to denní nebo noční pleťový krém proti vráskám a k tomu jste dostali sérum na pleť zcela zdarma, cena byla 500 Kč a hodnota balíčku byla přes 1350 Kč no abych toho nevyužila. 



A k nákupu jste dostali ještě sprchový gel zdarma je to jejich novinka. 



Já si tedy vybrala noční krém proti vráskám a už se na něj moc těším a také i na to sérum, které bude jistě super, oboje v objemu 50 ml. 


Využila jsem i z letáčku 40 % slevu a vzala jsem si tuto micelární vodu 2v1 s hydratační složkou. 



Dárek k nákupu, jejich novinkový sprchový gel. 



A za zvýhodněnou cenu jsem si mohla odnést i 5 ml jejich novinkového parfému. 



Prostě povedené a vydařené nákupy v Yves Rocher. 

No a na instagramu jsem ukořistila tento rozjasňovač od značky Mac, je zcela nový jen třikrát ozkoušený a není od nikoho jiného než od milé mojí Janičky z Brna, kterou tímto velice zdravím. 



Je nový hází odlesky do zlata a je příjemně zapečený a takový máslovitý a mám ho v odstínu SOFT CENTLE. 



Vyšel mě na krásných 350 Kč vč. poštovného což je zadarmo a je to můj první pudrový produkt od této značky, zatím jsem mohla jsem vyzkoušet jen rtěnky, které jsou ovšem také velice výborné. 



Toť mé první říjnové nákupy. A co si nejčastěji pořizujete Vy, také čekáte na akce a na různé slevové akce?




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...