úterý 12. září 2017

Výročí - dárečky, nákupy ....


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku, který bude o našem 7-mi letém výročí svatby a co jsme si nadělili, letos je to snad prvně, že bychom si něco koupili, byli jsme na večeři - na degustačním menu, což jste mohli vidět z předešlých článků, ale byla to pro nás natolik soukromá záležitost, že jsem letos nic z večeře nefotila. Díky za pochopení. 



Já dostala hned několik suprových dárků, kdežto svému muži jsem dala jen jediný, když pominu zakoupený voucher na slevomatu na večeři tím je tato senzační a jím velice léty milovaná, prověřená parfémovaná voda od Thierry Muglera Ice Man, voní naprosto skvostně a jistě to pro Vás na mém blogu není žádná novinka. 



Jelikož jsem před časem dostala antistresující omalovánky pro dospělé s motivem kočiček, ale náhle jsem zjistila, že je nemám čím vymalovávat, tak můj muž nelenil a pořídil mi tyto super pastelky Faber Castell. Už se nemůžu dočkat až se do toho pustím. 



Dále jsem dostala tento setík s krémíky na ruce, ideální do kabelky a můj se vždy touto kosmetickou značkou Loccitane strefí do černého. :-))



Jsou to takové malinkaté a přitom tak roztomiloučké krémíčky s vůní verbeny a s vůní třešňových květů, budou jako stvořené buď to na cestování nebo právě do kabelky. 



A pak jsem dostala ještě celý box kosmetiky samozřejmě s levandulovou mojí milovanou vůní. On mě prostě za ty léta zná. 





Hold 11 let spolu je 11 let spolu. 



Přípravky do boxíku navíc vybíral zcela sám, což je obdivuhodné. :-)) prostě a jednoduše to k výročí patří Miluju ho :-)). 



Balení vybíral sám a vybral tři úžasné produkty, osvěžujicí levandulovou vodu buď to na polštář k lepšímu spánku, nebo jen tak do prostoru, potom velké balení levandulového krému na ruce a potom tělové mléko. Prostě zlato. 




K nákupu jsem dostala spousty letáčků a i vzorečků, které rozhodně využiju. 



Hned jak opadnou ty vedra, tak se vydám na milé nákupy se slevami Loccitane kartou. 



No a jak Vy slavíte výročí, my ho letos slavili prvně s dárky, když nepočítám kytičky. 



Toť ode mě vše a přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...