sobota 23. září 2017

Ultra jemný odličovací micelární gel na obličej, oči & rty


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešní recenze, tento micelární mycí jemný a odličovací gel na oči a obličej od značky Sephora jsem si vážně oblíbila ostatně i jako jejich micelární vodu, která je vážně báječná. 



Jedná se tedy o :

Odličovací micelární gel zajišťuje účinné a rychlé odlíčení. 

Jak působí ?
Obsahuje micely, drobné «čistící molekuly», které účinně zachycují nečistoty a líčidla : obličej, oči a rty jsou v jediném kroku důkladně očištěny !

Přednosti :
- Jeho gelová textura snižuje třecí kontakt tampónu s pletí a výtažek z chrpy pleť zklidňuje. Ideální přípravek pro odlíčení nejcitlivějších partií obličeje. Už žádné pnutí pleti po odlíčení ! 
- Ve dvou nadmíru praktických baleních : XXL pro každodenní použití a mini, které Vás všude doprovodí !
- Snášenlivost dermatologicky a oftalmologicky testována - vhodné i pro citlivou pleť, citlivé oči a nositele kontaktních čoček.


Obsahuje:

Výtažek z chrpy se zklidňujícími účinky.
Extrakt sacharidu rostlinného původu s hydratačními účinky.


Má velice praktickou dávkovací pumpičku, která je po celou dobu používání plně funkční a i příjemně voní, tak neutrálně a skvěle pění, neštípe, nedráždí a je celkově bezvadný za mě bych ho mohla všemi deseti doporučit. 




Používám ho primárně ráno na čištění pleti, ale i na líčení stačí a hravě si s ním poradí, takže kdo jste zvyklí se odličovat ve sprše, vřele doporučuji. 



No toť má recenze a čím se nyní odličujete Vy nebo čím si ráno čistíte pleť?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...