středa 16. srpna 2017

Slupovací pleťová maska s výtažky z kaviáru.


AHOJ, AHOJ, 


Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým bude taková moje recenze na pleťovou slupovací masku se zlatavou barvičku a s přídavkem zlatého kaviáru. 



Tuto masku už mám doma fakt dlouho a delší dobu čekala na spotřebování a testování, což se nyní tak děje. Je příjemně hutná, dobře se roztírá, malinkato hůře zasychá, ale dobře se sloupává z pleti a ani netahá vlasy což je obrovské plus. 



Má klasické balení, kdy za cenu cca do 100 Kč v akci seženete 75ml kvalitního produktu. 



Jedná se tedy o obnovujicí slupovací pleťovou masku s výtažky z černého kaviáru. Dobře maska zasychá, dobře se sloupává a příjemně pleť vyživí, osvěží a také projasní. 



Konzistence je vskutku gelovitá, taková hutnější a barvička je zlatavá, nijak nevoní, nedráždí pleť ani oční okolí. 
Musím říci, že je to jedna z mým nejlepších pleťových masek za poslední dobu. 





A co Vy, jak maskujete Vy, potrpíte si na masky nebo na to kašlete nebo mi můžete doporučit nějaké Vaše super ozkoušené produkty?




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...