sobota 5. srpna 2017

Seba med péče na vlasy


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku, jak jste asi četli v předchozích článcích nebo jste si prostě všimli vyhrála jsem produkty značky Seba Med, za což jsem velice ráda a nyní je postupně testuji. Nyní je to čistě vlasová kosmetika. 



Nyní používám šampon a kondicioner, toto duo mi vyhovuje, ale dokázala bych si za ty peníze, když 200ml Vás vyjde cca na 170Kč lepší práci. 



Seba Med jemný šampon pro každý den pro normální až suché vlasy. Tento šampon by měl hydratovat pokožku a zajistit zdravou pokožku. Je vhodný pro všechny typy vlasů, ale spíš pro citlivé a polámané. 

Šampon je za mě velice hutný, stačí ho opravdu malinkato, skvěle pění, dobře až jemně tak trochu miminkovsky voní a je příjemný, ale asi bych si ho sama od sebe nepořídila a je velice hutný. 



Seba Med kondicioner na vlasy by měl pomáhat obnovit poničené vlasy díky zvlhčujícímu panthenolu a kombinací z rostlinných extraktů, navíc by měl napomáhat lesku vlasů. 

Za mě je kondicioner o dost lepší než šampon, krásně vlasy vyživí, krásně se vlasy dají pročesat, skvěle a přitom velice jemně voní a je velice příjemný, krémový a prostě bych řekla, že mi sedí daleko více než ten šampon. 



Zde můžete vidět samotnou konzistenci obou produktů. Šampon je gelovitý, je sice hustý, ale na ruce mi začal téci a přitom kondicioner se ani nehnul, je krásně krémový a skvěle se mi s ním pracuje. 



Tak to jsou moje poznatky na dva produkty z vlasové péče od značky Seba Med. 

A co Vy, znáte tuto značku, používáte jí?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...