středa 23. srpna 2017

Nákupy na Notinu.cz


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního takového nahodilejšího nákupového článku, jen tak si doma sedím - respektive marodím a říkám si, že nás čeká to výročí svatby, že bych manželovi - Lukášovi - jistě ho již všichni znáte měla něco dát, tak mu objednám jeho nejoblíbenější parfém, no a co se nestalo, hnedle jsem na Notinu.cz do košíčku něco málo přibrala. 



Nově jsem začala používat tento super makeup od značky Max Faxtor ve stiku, který používám již cca 20let tomu bude a je skvělý, já ho primárně používám jako korektor, ale nově jsem se ho naučila používat i jako makeup, nanesu na plet, krásně kryje, dobře se houbičkou zapracovává a dobře drží. 



Vždy si ho beru v tom nejsvětlejším odstínu a tím je č. 12 True Beige. Vyšel mě na polovičku než-li v drogerii, což je super, navíc když platíte kartou, tak objednáte-li do poledne tak druhý den máte garantované doručení, což velice kvituji. 



Dále jsme si pak vzala v akci kartáčky na zuby Ultra soft od Cura Proxu, vyšel jeden snad na 75Kč, což je super cena. 



A jsme u samotného aktéra objednávky, parfém v objemu 50 ml za 1095Kč Ice Man můj muž používá léta a je to kořenitá a přitom tak příjemná vůně a vydrží celý den a je od značky Thierry Mugler. 



Dále mě zaujal setík kosmetiky jak pečující tak dekorativní od značky Helena Rubienstein. 
Obsahuje miniaturku krému na oči - protivráskový, který já prima využiju a daruji ho kamarádce k narozeninám, na řasenku se moc těším a odličovač očí opravdu ocením nebo ho podaruji mamce a o celém setíku uvažuji, jako o dárku pro mamču. 



Zde máte vyobrazení všech produktů, normálně setík stojí na 1700Kč a jinak stojí okolo 880Kč.



No a co Vy, také nakupujete na notinu.cz?

Přeji Vám krásný den. 

papa Vaše e.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...