neděle 27. srpna 2017

Miš maš nahodilé nákupy za červenec 2017


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým je takový nákupový mix, prostě taková všehochuť. Nakupovala jsem parfém, drogérii a také boty, hlavně na zimu. Inu jdeme na to. 



Pořídila jsem si celkem nahodile cca. 4 produkty, ale dva za to jsou naprostá pecka. 



No a nyní vidíte, jak můj nákup tedy vypadal a zabral mi cca dva či tři dny. Holka jedna šikovná. 



Jako první jsem na instagramu pořídila tento super parfém Paco Rabanne Olympia, který je nový a moje sledovatelka a vlastně už kamarádka Janička ho nabízela za krásných 1000 Kč v objemu 50 ml, který v Sephoře seženete za 1700 Kč a na Notinu za 1300 Kč plus mínus byla jasná volba. 




Flakonek skvosný, ale typický této značce a voní sladce, dřevitě, přitom velice žensky a bude ideální na podzim a takových listopadových plískanic. Ještě jednou moc Jani díky. 



Ikonický flakonek, no řekněte sami. :-)



Potom jsem zjistila při mé čistce pečující kosmetiky, že nemám téměř žádný letní sprchový gel, tak jsem si pořídila s sebou na dovolenou tento s mandarinkou a citronovou trávou na dovolenou. 



Má zajímavé držátko do sprchy či do vany, stál mě tedy 50 Kč a kupovala jsem ho u nás v malé a zapadlé Teta drogérii. 



I tento pleťový krém s vůní čokolády jsem kupovala v zapadlé Teta drogérii a voní naprosto fantasticky a je od značky Bione, spíš ho budu mít na zimu či podzim. 



Ta vůní i konzistence je naprosto perfektní a stál mě 90 Kč. 



No a třešničkou jsou tyto kozačky, které jsem si objednala ano blázen v létě, ale když jsme si naposledy cca před 9-ti lety kupovala moje stávající kozačky tak to bylo v srpnu a také byly slevy. 



Původně tyto úžasné kozačky stály 7 300 Kč, což je opravdu hodně, ale odpovídá to této rakouské tradiční značce obuvi Hogl.



Jsou celokožené, černé, precizně ušité, s kožíškem uvnitř, pohodlné jako bačkůrky, podrážku mají zdrsněnou, takže neuklouznu a jsou teploučké a sedí mi naprosto fantasticky. 



Mám je tedy ve velikosti 39. což je klasická dámská velikost. 



Mají i klínek, takže budu vyšší Jupí jou a také mě nebude zábst tolik od země, sněhu, ledu a tak. 



Kozačky mě vyšly vč. dopravy a doručení do druhého dne až domů na 4 200 Kč což mi přijde super cena s tím, že mě boty, obecně oblečení vydrží léta cca třeba kozačky mám již zmiňovaných 9 let a jiné kousky mám ještě ze střední, takže tak. Investice se skutečně vyplatí.



A co jste si za poslední dobu pořídili Vy??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...