pondělí 14. srpna 2017

Další nákupy v červenci :-))


AHOJ, AHOJ, 


Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešních nákupů. Nelenila jsem v červenci před dovolenou a zašla se podívat do Quadria a Tesco May na Národní a Spálené ulici na letní slevy a ulovila jsem dobré kousky. 



V Calcedonia obchodě s plavkami jsem si vybrala tyto modro bílé a paní milou prodavačkou mi bylo řečeno, že námořnická modrá letos v létě hodně frčí. 



Nikdy jsem neměla takto sedící vršek, který mohu nosit i bez té tkaničky za krk, navíc jsem využila fakt velikých slev a oba plavkové díky kupované zvlášť mě vyšly na krásných 1258 Kč. A sedí mi skvěle, jen si  musím ten spodek lépe zavázat, trochu mi padá, jinak je to velikost S a vršek M. 



V Tesco May jsem zavítala do oddělení s prádlem a vybrala si tam opět ve slevě tyto skvělé a dobře padnoucí podprsenky v takové zelenkavé barvě a v barvě šampaň nebo dá se říci i tělové, kterou já nosím asi po černé zdaleka nejraději. Jinak obě podprsenky mě vyšly na krásných 1000 Kč. 



V DMku jsem si vzala i tuto limitovanou letní edici sprchového gelu od Alverde s vůní Grapefruitu a pitayay. 



Kamarádka chtěla nějaký dvousložkový odličovač očního okolí, tak jsem jí nově na zkoušku vzala tento Loral, který je vhodný i na voděodolný make-up, což se nyní v letním období hodí. 



Jedná se tedy o expresní odličovač na rty a oči a je moc prima, sama jsem ho již měla a byla jsem se ním velice spokojená. 
Balení vyšlo na krásných 119Kč.



Mamča po mě chtěla odlakovač a já jí vzala tento novinkový, barevný s přívůní kiwi, manga, tak snad s ním bude spokojená, hnedle dneska jsem jí ho předávala. 



Pro návštěvy na jedno použití jsem vzala tyto Dontodent zubní kartáčky, myslím si, že na jedno až dvě použití jsou dostačující. 



Brala jsem i něco do domácnosti, toto jsou závěsy do naší nové toalety, tak snad budou fajn, nyní mám modrý Bref. 



A také jsem si pořídila lepší extra virgin olivový olej, přeci jen hubneme do plavek a na léto se do salátů olivový olej hodí. Kupovala jsem ho v místní vinotéce. 



Tak to jsou moje další červencové nákupy. 



A co jste si za poslední dobu pořídili Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...