čtvrtek 3. srpna 2017

Červencové nákupy.... takové nahodilé


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým jsou nákupy za měsíc červenec 2017. Něco se mi tady začátkem července nahromadilo, tak jsem to vyfotila a sepsala. 



Tuto plátýnkovou pleťovou masku jsem dostala od kamarádky a jsem na ni velice zvědavá, rozhodně Vám dám vědět, jak s ní budu spokojená. 



Jedná se tedy o plátýnkovou masku esenciálními látkami z červeného ženšenu a je koupená v obyčejné venkovské drogérce. 



Sprej do bot - deo sprej z Tety, můj muž si ho chválí, ale mě se více zalíbil ten dražší tedy od Shollu. 



V Tetě jsem také vzala v akci dva deodoranty Rexona, jeden pro mě a jeden pro mého muže. 



Holítka jsem potřebovala, tak jsem si opět v Tetě vzala tyto od Gillette a byly velice výhodné, 6ks holítek vyšlo na krásných 99Kč. 




Na doporučení Beuty by Katy super YUTberky jsem si na www.bezvavlasy.cz objednala toto zboží. Katy si ho hrozně vychvalovala, tak jsem ho musela mít prostě taky. 

Pořídila jsem si tyto produkty. Čistící šampon a kondicioner v neuvěřitelném výhodném balení o objemu litru. 

Kat.č. LP1345  - LP SERIOXYL THICKENING CONDITIONER PŘÍRO (1 ks, 497,- CZK)
Kat.č. LP1344  - LP SERIOXYL THICKENING SHAMPOO PŘÍROD. 1 (1 ks, 398,- CZK)
Kat.č. DAR0031 - DAR Kategorie 1 - vlasové doplňky (1 ks, 0,- CZK)

Cena zboží............................................965,00CZK
Placeno předem........................................965,00CZK
Zbývá uhradit...........................................0,00CZK



Jedná se tedy o  profesionální značku Loreal, kterou si pravidelně kupuji od mé kadeřnice. 



Jako dárek jsem dostala gumičku, platila jsem klasicky kartou a zboží mi ihned dovezli službou PPL. 

Za litrové balení mi přijde super cena. 

Šampon pro přírodní výrazně řídnoucí vlasy. Šampon jemně myje a zanechává vlasy plnější a silnější. Regenerační šampon je vhodný pro přírodní řídké a jemné vlasy.
Technologie: GLUCOBOOST - Zlepšuje kvalitu vlasového vlákna od kořínků, tím že vytváří rezervní energii pro růst vlasového vlákna.
Použití: aplikujte rovnoměrně na vlhké vlasy a pokožku hlavy. Proveďte masáž pro napěnění a stimulaci mikrocirkulace vlasové pokožky. Opláchněte.



Regenerační kondicioner pro přírodní výrazně řídnoucí vlasy. Zhušťující kondicionér, pomáhá zvýšit pevnost a hustotu vlasů díky technologii GlucoBoost a Incell. Kondicionér dodává vlasům potřebnou péči. Vlasy jsou vzdušné, působí plným a silnějším dojmem. Regenerační kondicioner je vhodný pro přírodní řídké a jemné vlasy.
Technologie: GLUCOBOOST - Zlepšuje kvalitu vlasového vlákna od kořínků, tím že vytváří rezervní energii pro růst vlasového vlákna.
Použití: naneste rovnoměrně na umyté vlasy šamponem Serioxyl. Nechte působit 1 - 3 min a poté důkladně opláchněte.
Celý program Serioxyl je navržen tak, aby probudil "spící" folikuly a aktivoval růst nových vlasů. Vlasy budou vypadat plnější, zdravé a opět plné života, bez nežádoucího zatížení. Klíčové složky: GlucoBoost a Incell - pečují o vlasové vlákno do hloubky bez nežádoucího zatížení.
Testy prokázaly, že po 3 měsících používání u 120 žen  78% z nich zaznamenalo , že jejich vlasy vypadají plnější, 83% hustější, 81% silnější, 77% mělo pocit většího objemu a 81% celkové pozastavení řídnutí



Inu jsem velice zvědavá, jak s těmito vlasovými produkty spokojená, ještě Katy nabízela nějaké serum, ale to bylo na podporu růstu vlasů, sice mi poslední dobou vypadávají, zvláště, když je mám zvlněné a trochu se motají, ale nepotřebuji extra dodat objemu, tak to serum jsme si nebrala. 


Další nákupy byly na e-shopu e-batoh.cz a objednala jsem si sérii tří skořepinkových cestovních kufrů, takže opravdu na dovolenou můžeme vyrazit. 


Jedno do letadla na palubu s notebooky a jedno na oblečení a kosmetiku s sebou do Turecka a nebo na nějakou prima služební cestu, která nás jistě brzy čeká. 


A co jste si v červenci pořídili Vy?





Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...