úterý 25. července 2017

Nákupy na dovolenou - vlasová péče


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u takových letních nákupů. Jde opět o vlasovou kosmetiku a nyní se zaměříme na výhodné a levné nákupy, které mi doporučila moje kamarádka Sylva a také mi tento cestovní setík vzala. Jedná se tedy o cestovní balení letní vlasové péče značky Schwarzkopf. 



Setík má krásnou taštičku ve které se ukrývají tři super produkty, no a jak jsem psala výše jedná se tedy o cestovní balení, takže pokud letíte někam jen na pár dní, tak si ho můžete v pohodě vzít s sebou do příručního kufru na palubu letadla, protože výrobky obsahují povolené množství 100ml. 



Takže, jedná se tedy o tři produkty v maličkatém cestovním balení, tedy o šampon, kondicioner a olejem pro výživu proti vysušení před sluneční září. 

BC Sun pOrtect šampon, sprejový kondicioner a ochranný olej. 
Měl by tedy chránit, vyživovat a ochránit vlasy před žárem slunce. 



Toto cestovní balení mě vyšlo na krásných 320Kč, což mi přijde jako pecková a velice výhodná cena. 



Šamponek bude jistě na 12ti denní dovolenou u moře jistě fajn a určitě mi bude stačit, navíc mi to přijde prima, proč tahat s sebou velké balení, když si můžete vzít jen tolik, kolik toho spotřebujete. 




Kondicioner ve spreji mi přijde jako naprosto suprový a vychytávkový, uvidíme jaký bude. Zatím jsem produkty nezkoušela. 



No a jsme u posledního výrobku a tím je tedy ochranný olejíček, který jsem zkoušela a  naprosto fantasticky voní, krásně jemně a tak jako by dětsky, no nádhera, krásně zjemní a zacelí konečky vlasů a krásně je i navlní a rozhodně se nemusíte bát, že by vlasy zmastil, ba naopak, on je prostě vyživí a dodá jim síly na letní slunce. 



Navíc za ty peníze máte super tři produkty, ale také skvělou látkovou taštičku, takže mega super kup si myslím, ideální na léto či letní dovolenou. 

Moc se těším, až si s sebou tyto produkty s sebou vezmu do Turecka, loni jsme měla speciální řadu Loreal Prof. a byla také skvělá, ale bylo jí moc. 



A co Vy, jak Vy pečujete v létě o své vlásky?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...