pondělí 10. července 2017

Miš maš nákupy


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních nahodilých a náhodných nákupů a také dárků. Inu jdeme na to. :-)



V práci jsem dodatečně dostala dárečky opravdu od srdce k narozeninám, sice opožděně, ale nevěděli, kdy mám narozeniny a jen tak náhodou jsem se přeřekla a záhy tady byly dárečky, ale opravdu od srdce s krásným věnováním a gratulováním, více klidně v samostatném článku, kdyby Vás zajímalo kde a s kým pracuji. :-)



Ona ví, že mám ráda kočičky a že jednu doma máme a tak proto mi vybrala tyto naprosto dokonalé "relaxační" omalovánky pro dospělé s motivem koček. 



Skvělá je také knížka o kočičkách, kterou si šetřím s sebou na dovču, kterou už mám od včerejška koupenou a také báječná magnetka. :-))



Kamarádce jsem na Aliexpressu objednávala kožené a silikonové pouzdro na mobil, ale bohužel to silikonové poslali na menší verzi telefonu, ale nevadí, někomu ho dáme, jak pravila Sylva. 



Na Aliexpressu jsem se nyní docela rozjela a objednávala jsem holkám ty pouzdra na mobil, zbytek je ještě na cestě, ale také jsem zkusila tyto štětce na make-up, které vypadají jako laciná kopie - nebo napodobenina štětců Real Techniques. 
Stály pár dolarů a já si řekla, že je ozkouším, třeba na letní líčení očí a korektoru na cesty budou stačit. Inu uvidíme. 



Vy to nevíte, ale já jsem obrovská a šťastná majitelka stříbrné hvězdičky na Slevomatu, chodíme často s manželem na večeře, víkendové obědy a tak a nyní jsem si objednala tuto sadu nožů za super cenu a jsou fakt prima, dokážu si představit i jako dárek pro tchýni, mámu či tak rozhodně na slevomat mrkněte. 



No a na Aliexpressu jsem manželovi objednala spodní prádlo, jsou to čtyři trenky ve čtyřech barvách ve velikosti XXL - pro nás takové standardní či menší L, ale jsou velice dobře šité, stály pár dolarů a jsou naprosto úžasně jemňoukaté, ten materiál je fakt super, jsem zvědavá jak vydrží, ale jeden náš známy objednává pravidelně prádlo a oblečení z Číny a  je nadšení a všem to doporučuje, tak jsem si řekla proč ne, vyzkoušíme. 



Kamarádce jsem kupovala fix na oči a sobě jsem si vzala ten stejný a není vůbec špatný, hodně muziky za pár korun. Prostě Essence nezklame. 



A opět tady máme mojí oblíbenou sledovatelku Janičku, která si pořídila tuto překrásnou a velice drahou rtěnku od značky Dior, která v Sephoře stojí okolo 1200-1350Kč a nechala mi ji za 500Kč vč. poštovného, protože si často od ní něco kupuji, no neváhala jsem ani minutu. 



Balení luxus a ta cena. Mám ji v odstínu 877 Turn Me Dior. Nádherná krémová rtěnka, která ovšem příliš nevydrží, ale je nádherně hydratační a za tu cenu bych byla blázen, no posuďte sami. :-)



Janička rtěnku pořídila v Sephoře - tuším a odhadla odstín, když jí domů donesla, tak zjistila, že jí nesluší, ale já myslím, že tento odstín sluší všem i na mých žlutých - od přírody rezatý pigment od vlasů - musí slušet všem. Je krásně krémová, skvěle hydratační a ten obal wau, to byl kup měsíce. 



Navíc ta pigmentace je také pecková a holky, když jsem jí kamarádkám ukazovala tak říkaly "já chci taky", takže Jani podle mého jsi prohloupila, protože k Tvým krásným očím a pleti a blonďatým vláskům by Ti moc sekla, ale já už jí nedám, je moje a moc a moc díky. 




No a jsme u konce mých miš maš nákupů. 

Co na to říkáte? Také si kupujete produkty do domácnosti nebo výhodné nákupy na asijských e-shopech? A co říkáte na rtěnku?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše e.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...