úterý 18. července 2017

Doslova a do písmene miš maš nákupy za červen 2017


AHOJ, AHOJ 


Moc Vás vítám u dnešního opětovného nákupového článku, který je skutečně neplánovaný, ale nějak se mi to tady nahromadilo, takže více řečí není potřeba a půjdeme hned na to.



Tento tonující krém Bioderma s ochranným faktorem SPD 50 jsem dostala od své kamarádky Sylvy, prý že ho nevyužije,tak to já na dovolené v Turecku rozhodně ano, už se těším, zkoušely jsme texturu na ruku a byla super velice jemnoučká a velice příjemná. 



No a jelikož letíme skutečně do teplíčka, tak pro mého manžela, speciálně jsem objednala na Notinu krém Biodemra  50 SPF - klasický opalovací krém, protože u nás v lékárně byl velice drahý. ale na e-shopu se docela vyplatil a na jeden pobyt si myslím, že nám bohatě vystačí. 



Také bylo potřeba nějakého ochranného faktoru na rty, tak jsem vzala ten od DMka, snad to bude dobré a snad to bude stačit. 



Mému milovanému muži jsem vzala klasickou ochranu čím je tuhý deodorant a pak ten ve spreji. 



Jelikož je letní sezona, tak je potřeba si dezinfikot nohy či boty, tak jsem pro mého manžela vzala toto velké balení od značky Balea, které jsme měli několikrát a naprosto super. 




No a na dovolenou jsem si pořídila toto tělové mléko, které by mělo chladit a říkala jsem si, že bude úžasné po opalování. 



Jedná se tedy o chladivou a tonizujicí emulzi, která krásně voní po Aleoe vera. 





Jo další nákupy jsou opět z Aliexpressu a je to kryt na telefon mojí kamarádky - kadeřnice - prostě pro Gábi, no není roztomilý. 



Také jsem si na čínském e-shopu objednala spodní obyčejné, čistě bavlněné kalhotky a vypadají skvěle a už se perou. 



Samo když nakupujete v asijském e-shopu tak musíte brát 3x větší velkost než máte ve skutečnosti, takže já mám XXL a přitom je to standardní velikost S. 





Materiál zatím příjemný, ale uvidím jaké budou a i barvičky se mi líbí. 




Jo a můj muž potřeboval nové kotníkové fusekle, tak jsem naběhla do Máje a koupila několik těchto párů, sna budou sedět. 



No a v Dmku vydali nový exotický a letní papír na toaletu a já ho musela prostě mít. 





No a není úžasný, krásně barevný a tak trochu typický k tomu ročnímu období. 



No a nemohu zapomenout na koupi vizitkáře pro naši Živou Prhu 5.



No to byly opravdu moje poslední miš maš nákupíky a co Vy jste si naposledy nahodile pořídili?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon The Tranquility ritual face mask with Dead Sea Minerals

  AHOJ HOLKY,  přeji krásný den. Vítám tě u recenze na mou novou masku z mé oblíbené řady Avon Plane Spa - s minerály z Mrtvého moře - THE T...