neděle 30. července 2017

Barevné nákupy na dovolenou


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního barevného článku. Je to článek, kterým se připravujeme na dovolenou. Ano v srpnu, respektive od 14.8. do 25. 8. budeme na letní dovolené v Turecku. No a nezbytné bylo pořídit botky k vodě, protože ty z loňska dožily. 



Léty prověřené pantoflíčky značky Crocs máme velice rádi, nosíme je doma, v práci a tak jsme věděli, co si pořídit. Tyto botky máme z Home Artu ze Zličína z Metropole.



Já mám růžovo-fialové s trochou modré a jsou krásné, velice mě sedí a jsou navíc nádherné, pohodlné a k vodě či k moři budou naprosto parádní. Mám je ve velikosti 38,5. 



Tyto botky si můžete pořídit za úctyhodných 1269 Kč.



Pro manžela máme tyto žluté a zářivé, ale stejně pěkné a pohodlné. 



Jsou ve velikosti 43,5 a jsou nesmírně pohodlné a už je zkoušel a je s nimi spokojen, jak říkám k vodě značka ideál. Jsou měkoučké, pohodlné, netlačí, jsou vzdušné a lehoučké na noze. Navíc jsou i produšné. 



Cena botek je 969 Kč. 





K nákupu jsme dostali i dárek takovou menší plážovou tašku v béžové barvě a hnědými uchy značky Story, jistě pro ní najdeme využití. 







No a ještě zbývají plavky a snad budeme mít na dovolenou vše koupeno. 


A kam se chystáte v létě Vy? Nám letos nevyšla dovolená po sezoně díky dovoleným kolegů. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...