neděle 18. června 2017

Výhra v soutěži


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, jak jste si mohli z nadpisu přečíst, tak je to výhra v soutěži na kanálu Kockandy a ještě jednou Lucce moc děkuji. Hned mě kontaktovala na e-mail,  zboží přišlo brzy, řádně zabalené a vše bylo v napsotém pořádku.


Vyhrála jsem balík pečující kosmetiky Seba med, která je velice kvalitní a šetrná. Již jednou jsem podobný balíček vyhrála, ale to byly produkty pro miminko, což bylo zrovna před rokem kdy se kamarádce narodila holčička Justýnka, což se mi náramně hodilo.

Inu v balíčku byl Jemný šampon pro každý den, pro normální až suché vlasy. Pokusím se udělat pak na samotné produkty recenzi, s touto značkou nemám příliš velké zkušenosti.


Dál balíček obsahoval kondicioner na vlasy, který je určený na poničené vlasy a obsahuje panthenol.


Sprchový gel se samo sebou hodí, tento je pro pocit duševní pohody, inu ozkoušíme a uvidíme.


Gel pro intimní hygienu se hodí také a jsem na produkty skutečně moc zvědavá.


Krémů na ruce mám hafec, tak jsem se rozhodla, že tento kousek podaruji kamarádce, která ho jistě využije více.


No a jsme u toho asi nejlepšího produktu, na který se hrozně moc těším, jedná se o čistící pěnu na obličej, pěnivé a mycí pěny či gely mám velice ráda a používám je denně, hlavně pro ranní rutinu.


Jedná se tedy o antibakteriální čistící pěnu, která by měla zamezovat vzniku pupínků, což rozhodně potřebuji, moc se na tento produkt těším.


Předposledním produktem je vyživující hydratační krém, který bude jistě super, moc se na něj těším.


A jako posledním produktem v balíčku je tento deodorant v kuličce, na léto značka ideál, já sice velký příznivec kuličkových deodorantů nejsem, ale ráda ozkouším něco nového, jestli bude dobrý, ráda se k němu vrátím.


No a samozřejmě v balíčku nechyběl osobní pozdrav, za který velice děkuji.


Tak to byly produkty Seba med, které jsem vyhrála a Leničce moc a moc děkuji a moc jí zdravím.


No a jakou zkušenost máte Vy s produkty této značky?

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...