pondělí 5. června 2017

Nyx výrobky ... ano i ne ...



AHOJ, AHOJ,


Moc Vás vítám u dnešní recenze.

Kosmetiku Nyx jistě dobře znáte, v loňském roce se v OC Nový Smíchov otevřela úplně první prodejna v ČR, nyní jejich prodejny můžete najít ve větších městech a OC.

Já tam hned druhý den po otevření naklusala a odnesla jsem si transparentní pudr, na který se dnes podíváme. Bázi jsem dostala.


Transparentní zapečený pudr na zafixování je skvělý, je velice jemně namletý, dobře make-up zafixuje a přijde mi, že i zmatňuje.


Pudr požívám cca necelý půl rok a jsem s ním velice spokojená. Je krásně jemný, nepráší, dobře se mis ním pracuje a dobře fixuje.


Mám ho v té mintové barvičce, která není zcela bílá, ale hází lehké mintové odlesky, ale na pleti to není vůbec vidět.


Tady můžete vidět, že pudr je skutečně krásně jemný a jemně namletý.

Balení o 8g vyjde na nějakých tuším že 250Kč.


Nyx Shine Killer báze pod make-up, někdo si jí velice chválí, ale já ji za sebe rozhodně doporučit nemůžu.


Tuto matující bázi jsem dostala, takže nevím v jaké cenové relaci se pohybuje, ale odhaduji to tak okolo 330Kč.


Jedná se tedy o bázi pod make-up, která je určená na mastnější nebo smíšenou pleť a je matující. Kdyby fungovala tak by to bylo prima.


Má praktické a i pěkné balení, praktický aplikátorek a složení a textura je zcela silikonová, pro mě naprosto nepřijatelná, pleť mi okamžitě zmastí, sice ze začátku máte pocit, že pleť vyhladí, vyplní, ale mě na ní make-up vůbec nedrží a cestu je mi, vytrácí se z pleti a dokonce jeden druh make-upu mi zoxidoval.


Pro moji pleť tato báze není, ucpává mi pory, po nanesení make-upu na tuto bázi mi make-up cestuje po obličeji, šíleně se mi vytrácí, flekatí a ten lesk jak blesk, lesknu se jako diskokoule.


Navíc silikonová struktura je mi velice nepříjemná na omak a natož si toto dávat na obličej.

Za mě prostě tato matující báze pod make-up Ne, nemohu ji doporučit a určitě se jí budu zbavovat, akorát mi zabírá místo.


Mám ještě matnou rtěnku, se kterou jsem také spokojená nebyla.

A jaké produkty máte rádi Vy, které byste mi mohli doporučit??

Ještě jsem uvažovala o konturující paletce, ale maličko mě odradilo mega velké balení.



Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...