středa 7. června 2017

Nutné nákupy za výhodné ceny


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku u takových nahodilých nákupů. Jak jinak jsem se inspirovala na sociálních sítích, zvláště pak na instagramu, na YTB a bloggu.


Moje milá sledovatelka Janička z Brna, kterou tímto velice zdravím na instagramu prodávala tyto zlaté hodinky. Mají rose gold barvičku a jsou naprosto peckové. Pořizovací cena byla 1600Kč a já je pořídila za neuvěřitelných 300Kč a jsou naprosto peckové.


Mají krásnou barvičku, dobře mi sedí a jsou prostě parádní, nemusí se pásek vůbec upravovat a jsou prostě pro mě naprosto ideální. Tímto Janičce ještě jednou moc a moc děkuji.


I od Janičky mám tento make-up, ano i já jsem podlehla a pořídila si tento všemi milovaný a nyní neskutečně známý make-up od značky Catrice HD Liquid cover matující make-up.


Janička ho prodávala na FB z toho důvodu, že si pořídila dva.
Já si vzala 020 odstín, což je druhý nejsvětlejší odstín, ale bude na mě ideální v létě, nyní jsem pořád světlá, tak si ho nechám na léto, ale moc mi sedí.


O víkendu jsem brouzdala na internetu a zašla na Dekorativku.cz a vybrala si tyto produkty.


Měla tam ten samý make-up v nejsvětlejším odstínu 010 což jednoznačně znamenalo, že ho musím mít, protože nejsvětlejší odstín je všude vyprodaný, jak na e-shopech tak i v Rosmannech.


Vyšel mě na necelé dvě stovky a přišel mi do dvou dnů od objednávky. Platila jsem předem kartou on-line, ale vy jistě také.


Zaujala mě i tato houbička, která vyšla na 60Kč, což mi přišlo super, ale uvidíme jaká bude, přijde mi maličko tuhá.


No a narazila jsem ve výprodeji na tuto kosmetickou taštičku, tedy je to taštička na štětce a je krásná a je to taštička od PLH.


Její štětce mám všechny a moc jsme s nimi spokojená, tak jsem si řekla, že by se taštička na ně hodila. Vyšla na krásných 79Kč. No musela být moje.


Dekorativka.cz kde nově pracuje moje nejoblíbenější YTB Verunka mi poslali poděkování za nákup lízátko ve tvaru srdíčka, které jsem hnedle podarovala a také pěkné poděkování.



No moji milí a jsme u konce mým nákupů, takových těch nahodilých.
Také se občas rozhodnete, že si něco objednáte.

A co říkáte na matující make-up Catrice? Máte ho, znáte ho??




Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...