středa 28. června 2017

Nákupy bot......:-)



AHOJ, AHOJ,

 
Moc Vás vítám u dnešního článku, který je takový více méně nahodilý, spíše spontální ... snad Vás bude bavit, inu jdme na to. 





Prostě jsem jednoho pěkného večera brouzdala po internetu a řekla jsem si, že si pořídíme nové botky, i nu už stánku eobuv.cz mám již dobře ozkoušenou proč taky ne že jo.
Manželovi jsem vybrala tyto pěkné tmavě modré plátěnky, značky Gant, které byly ve slevě z krásných  3790Kč na 1990Kč no nekupte je. Jsou velice pohodlné a můj muž je velice rád nosí a je za ně velice rád, že jsem je objednala.



Zde detail a i krabice.


No a já si vzala na doporučení dvoje černé kožené sandálky.


Tyto první jsou báječné, úžasně pohodlné, páseček v zadu na patě se dá povolit nebo naopak s tím problém není, ale ty druhé mě sejří.


Fakt tyto jsou bačkůrky a vyšli mě na dobrých 1200 Kč.


Za to tyto, vypadají úžasně luxusně, ale mít je celý den na nohou je peklo, všechno mě najednou začalo dřít a tak jsem si říkala, že je po jednom vyzkoušení vrátím a vezmu si jiné, nežádala jsem ani vrácení peněz.



Skoko jsem domů ani nedošla jak mě tyto botky začaly dřít, ale reklamace mi přijde tak složitá, že je asi raději někomu podaruji nebo je zkrátka dám do kontejneru sběrného šatstva a obuvi.

No a když už jsme u těch nákupů tak jsem si od mé milé Janičky pořídila tento originální beauty blander houbičku zkrátka, na instagramu ji nabízela za 300Kč tak jsem prostě neodolala. 



No tot moje poslední nákupy.
Co jste si Vy pořídily naposledy.





Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...