pátek 9. června 2017

Květnové nákupy :-) a novinky

 

AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku kde se podíváme na momentální květnové nákupy, inu nebudu to dále okecávat a jdeme na to.

 
Tato vůně Ice Men od Thierryho Muglera není normálně k dostání v Sephoře, ale díky mé registraci na Sephoře se mi podařilo ho konečně sehnat. 50mll balení mě vyšlo na 1200Kč a můj muž ho pořává už léta. Více o tomto parfému ZDE v dřívějším poustu.

 
 
No a v Sephoře jsem si pořídila i něco pro sebe, jen podotýkám kupovala jsem to na tu kartičku, kterou jsem dostala k narozeninám, kde mi zbylo ještě necelých 4000Kč, ale stejnak jsem přes tisícovku doplácela.  

 
Musela jsem si jí prostě vzít, asi netřeba představovat slavný a všemi milovaný parfém Chanel Coco Mademoiselle, je to tedy parfémovaná voda v objemu 100ml a vyšla mě na 3900Kč, ano je to ranec, ale ta božská vůně za to prostě stojí, kdo neznáte tak rozhodně doporučuji, pro mě je to Top of Top vůní. Kupuji si ji stále dokola a když jí nemám, jako bych nebyla.

 
Na doporučení jsem si pořídila i tento Sally Hansen top coat, prý urychluje schnutí laku a lak s ním déle vydrží inu uvidíme, kupovala jsme ho v DMku ve slevě za 99Kč.

 
V DMku jsem také objevila tuto limitku asi předpokládám, že letní a je to pěna na holení s vůní vodního melounu a kokosu a stála krásných 30Kč.


Vzala jsem si i tento krémíček v krásném balení, to balení takové retro s růžičkami a je velice povedené. Ideální na cestování nebo do kabelky. Rozhodně ho využiji.

 
Pak jsme zašla do naší malinkaté Teta drogérie, kde mají kosmetický stojan s Bione kosmetikou a vzala jsem si tuto krémovou masku s keratinem, moc se na ni těším a určitě Vám dám vědět, jak s ní budu spokojená.

 
A dorazil mi i obal na mobil z Aliexpressu, tento průhledný mě vyšel asi na 4USD vč. dopravy zdarma a putoval ke mě týden, což mi přišlo oki.

 
No a to byly moje květnové nákupy, alespoň jejich první část.
 
A co jste si Vy pořídili za poslední dobu a jaké parfémy máte oblíbené Vy, který mi můžete doporučit?
 
 

 
 
Přeji Vám krásný a pohodový den.
 
papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...