sobota 6. května 2017

Poslední nahodilé nákupy


AHOJ, AHOJ,


 Moc Vás vítám u dnešního opět nákupového článku, ano vím, a to jsem tvrdila, že s nákupy končím, ale postě si poslední dobou nemůžu pomoci a rozhodně myslím i na Vás, moje milé čtenářky a i čtenáři.


Nákupy začaly velice jemně a pozvolna, tedy v DMku, jak jsem si šla pro svůj jarní DMboxík. Musela jsem vyzkoušet tuto novinku, kterou je sprchový gel Balea s vůní granátového jablka, na první očich voní přímo skvěle.


Na doporučení jsem si pořídila i já tento gelík a kartáček v jednom od Trend id up a odstínu pro blondýny 020. Inu uvidíme, jaký bude.


Ano možná se divíte, proč je tady vata, ale chci si zasadit svojí trávu, takže jí dám naklíčit do teplé vady s vodou  a poté přesadím, pěkně na teple si už semínka klíčí, musím jen doufat, že je Izina všechny nevytahá.


No a toto je moje veliká novinka a také láska, získala jsem limitovanou edici paletky očních stínu od Urban Decay Gwen Stetani, od super YTB KocourkovyDobroty více o této YTB ZDE.


Inu tuto paletku jsem nějak opomenula v Sephoře, nebo jsem nebyla takovým fandou, ale nicméně jsem velice ráda, že jí nyní z druhé ruky a za super peníze mám. Navíc jsem si mohla super popovídat se samotnou YTB, čemuž velice vděčím  a jsem za to moc ráda.


Paletka vypadá na první pohled velice krásně jen mě tam maličko znervoňuje ten četný a modrý stín, inu uvidíme, jak tyto dva stíny využiji.


Krásné magnetické balení, co více si přát. Jsem z paletky nadšená.


No a k nákupu jsem dostala i dáreček super balzámek na rty od značky Yves rocher s vůní hrušky, který jsem zatím neokusila a to jsem jich měla vskutku dost, ale jsem za něj neskuteně ráda, jelikož tyto balzámky jsou super, možná víc než super.


No a pak jsem si odskočila a speciální akci toho dne do The Body Shopu.


Neodolala jsem a využila akce 4x miniaturka za 139Kč, je to navíc polovina ceny a do dárečká pro Vás se to bude velice hodit.


Navíc mi to paní velice krásně zabalila, tak proč ne, no už se těšte na letní soutěž, ta bude jistě vymazlená.


No z dnešních nákupů mám velice dobrý pocit, co Vy, líbí se Vám moje nákupy, co na ně říkáte?





Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...