čtvrtek 11. května 2017

Nákup na dekorativce.cz :-))


AHOJ, AHOJ,


 Moc Vás vítám u dnešního článečku, který bude opět o mých nákupech, na Dekorativce.cz. Tento e-shop mě velice oslovil a jedno odpoledne jsem byla nějaká naštvaná a potřebovala jsem si zvednout náladu a řekla si, že si něco málo objednám.


Převážně jsem si objednala pečující kosmetiku, kterou jsem již nějakou tu dobu chtěla vyzkoušet.


V prvé řadě jsem sahla asi po nejlepším balzámku na rty a tím je pro mě jednoznačně Carmex, krásně rty vyživí, hydratuje dodá jim potřebnou vláhu.


Pak jsem si objednala tuto matnou rtěnku od Jordany v odstínu Red Velvet, která je sytě vínová.



Dezinfekční gelík mě oslovil tento od Bath Body Works, ale netušila jsem, že obsahuje třpytky, ale to nevadí, jistě ho využiji. Moc jsem chtěla právě tuto kosmetickou značku vyzkoušet.

Jinak vše přišlo dobře zabalené, ale prostě PPL přeprava není stoprocentní a dva produkty přišly poškozené, ale hnedle jsem to oznámila a kompenzace přišla obratem. Jinak objednáte a druhý den máte zboží doma, takže toto mohu opravdu pochválit.




A nyní už to bude o kosmetické znčce Ziaja, od které jsem si již nějakou tu dobu nic nepořídila a do kamenného obchodu se né a né dostat, přitom to mám v Praze blízko, no jo no já.


Vzala jsem si tento výživný pleťový krém s koenzymem Q10 a kakaovým máslem, myslím si, že bude fajn.


Moc jsme chtěla vyzkoušet nějaký mycí gel a proto jsem si vzala tento mycí gel na obličej s olivou, všichni tu olivovou řadu chválí, tak proč ne....-)


Pomeranč mě hodně oslovil a hned jsem si vzala dva produkty a toto tělové máslo, protože vím, že Ziaja umí tělová másla a mám s nimi jen dobré zkušenosti a na léto bude super vůně pomeranče.



Také mě velice zaujal dvoufázový odličovač, tak jsem si ho vzala a už se na něj moc těším.



Bohužel přišel rozbitý, ale v plném balení, nic nevyteklo.


Za to tento tělový sprchový gel vytekl, omatlal ostatní produkty, což nebylo milé zjištění, ale co stane se, vše jsem reklamovala, jak jsem již zmiňovala a vše dopadlo najedničku.


Dostala jsem i dva vzorečky a vizitku s poděkováním, což potěší.


No a zde vidíte poškozené hrdlo sprchového gelu.

Celý nákup vč. dopravy mě vyšel do 900Kč a veliká spokojenost i přes dva rozbité produkty.


A co Vy, také si občas něco objednáte z nesčetných e-shopů?

A máte rádi značku Zaija?



Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...