středa 24. května 2017

Indulana - všestranná péče



AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku a u dnešní recenze produktů značky Indulona.
Jak víte z minulého článku, tak mě společnost indulona oslovila a navázala jsem s ní spolupráci.

Oslovila mě na základě mého dříve publikovaného článku o mém atopickém eksému, který mi právě klasická modré indulona vyléčila. Článek naleznete ZDE.


Takže k samostatné recenzi.
Tento měsíčkový tělový krém mě naprosto nadchnul, nádherně hydratuje, krásně se vstřebává, krásně voní a zanechá pokožku příjemně jemnou, hladkou a vyživenou.


Tento produkt je novinkou loňského roku, mají i další varianty, musím říct, že jsem tento produkt téměř dopotřebovala, mazala jsem se jím každý den po sprše.


Jedná se tedy o produkt, který má unikátní složení, které poskytuje všestrannou péči o pokožku. Obsahuje vitamín E acetate a je obohacený o výtažek z měsíčku lékařského. Tento produkt zklidňuje a regeneruje pokožku a poradí si i se začervenáním pokožky, což mohu potvrdit.



Konzistence je malinko hutnější, ale produkt se dobře roztírá, krásně voní a skvěle se vstřebává.


Jak vidíte, tak produkt jsem téměř vypotřebovala a budu si muset pořídit brzy nový.

Tělový krém seženete běžně v drogérii a cena se pohybuje okolo 110Kč za to co umí a co z Vaší pokožkou dokáže mi to přijde optimální cena.


Dalším produktem loňského roku je tento fantastický krém na nohy.
Ten krém je tak dobrý, že předčil mnou milované krémy na paty a léty ověřené od Avonu, ano tento krém je lepší.


Jedná se tedy o ochranný krém na nohy, který poskytuje všestrannou péči o pokožku, je vhodná na suchou a zrohovatělou kůži chodidel. Pokožku do hloubky hydratuje a regeneruje.

Konzistence je docela dost hutná, ale jakmile nanesete na pokožku, tak jde krásně rozetřít a tento krém by měli všichni používat povinně, alespoň před létem.

Za mě naprosté doporučení.


Z tohoto krému na ruce s olivou jsme byla velice mile překvapená, mám ho v práci na stole a mažu se s ním x krát denně a je skvělý.

Je příjemně parfemovaný, krásně jemný, skvěle hydratuje, dobře se roztírá a má příjemnou lehkou konzistenci a dobře se vsakuje.



Tělový krém s olivou je také novinka loňského roku a také parádní.

Tento krém jsem ozkoušela a byla jsem s ním velice spokojená.


Podarovala jsem ho mamce, která se s ním maže po koupání a má velice suchou pokožku a je s ním velice spokojená.

Za mě mohu dodat, skvělá jemná vůně, má lehčí konzistenci, krásně hydratuje, skvěle se vstřebává a nádherně vyhladí a regeneruje pokožku.



Ještě jednou společnosti Indulona děkuji za možnost vyzkoušet její skvělé produkty.

Za mě Indulona rozhodně Ano.

A jakou zkušenost máte s touto kosmetikou Vy??


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...