pátek 12. května 2017

Dubnové novinky a nová spolupráce


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku. Budou to nákupy, zcela nahodilé a také pak navázání nové spolupráce. Inu nebudu to prodlužovat jdeme na to.


Nebyla bych to já, abych nevyužila akce 1+1 Bioderma Sensibio H2O micelární vody. Již jsem tuto akci několikrát využila a musím říci, že tato micelárka je super.
Kupovala jsem jí u nás v lékárně na Smíchově za 600Kč a musím říct že docela podražili. No nevadí, ale moc se těším až jí začnu používat, nyní mám micelárku od Sephory a v zásobě mám novinkovou Loreal.


Koncem března mi přistál v e-mailové schránce mail s nabídkou spolupráce od značky Indulona a také pozvánka na super workshop na který jsem bohužel nedorazila, měla jsem to v plánu, ale prostě to nevyšlo.


Milá paní Daniela mě napsala, že si všimla mého článku o klasické modré Induloně a jestli bych ráda vyzkoušela i další produkty. Tato nabídka na spolupráci mě velice zaujala a nadchla a hned jsem kladně odpověděla.


Do druhého dne mi na určenou adresu přišel tento krásný balíček, kde jsou super produkty na které se moc těším.


Zápisníček, který se rozhodně hodí a už jsem si ho dala do své kabelky.


Indulona určená pro hydrataci nohou - chodidel jsem již zkoušela a je skvělý, krásně hutný a dobře zvláční pokožku chodidel.


Olivovou řadu neznám, sice jsem o ní četla, ale již jsem si jí vzala do práce, kde se s ní budu pravidelně mazat a věřím, že to bude super krém.


Tělové mléko s měsíčkem lékařským je nádherné mléko, které velice příjemně voní, strukturově je také velice  příjemné a moc příjemně voní, alespoň co jsem ho zkoušela.



Jinak jestli nevíte, tak mě klasická modrá Indulona vyléčila nepěkný a poměrně dost rozsáhlý atopický ekzém na obličeji a rukách, klasická modrá indulona mi vyléčila zarudnutí a ošklivý vzhled pleti.
Více se o mých potížích můžete dozvědět Zde.


Jedná se tedy o Indulonu s příměsí měsíčku lékařského a jedná se  o regenerační tělové mléko.


Další mazadlo na tělo jsem dostala tento tělový krém z olivové řady a musím říci, že ne tento produkt s velice těším, bude jistě skvělý a určitě skvělý na zimu, kdy bude pokožka naprosto dychtit po hydrataci a výživě.


Ještě jednou bych velice ráda paní Daniele chtěla poděkovat za zaslání parádního balíčku a určitě se můžete těšit na recenze.

A co říkáte na značky Bioderma - speciálně na jejich růžovou micelární vodu a co říkáte na novinky od značky Indulona?


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...