úterý 23. května 2017

Calvin Klein Eternity


AHOJ, AHOJ,


 Moc Vás vítám u dnešního článku, který je o mojí oblíbené vůni, kterou používám snad 15 let a nikdy se mi neomrzela, jako třeba fantastická Coco Modemisele. Ale tato vůně je prostě naprosto jiná a je velice svá a taková čistá a specifická. A mám ji velice ráda.


Jedná se se tedy o vůni ...

Romantická kytice jemných rostlinných motivů, smíchaných s vůněmi lesa a zelenými tóny. K vytvoření vůně Eternity for Women inspirovalo Calvina Kleina manželství s asistentkou Kelly Rectorovou. K oslavě tohoto svazku Calvin daroval Kelly krásný snubní prsten, který byl původně darem knížete Windsora pro milovanou kněžnu. Na prostém prstýnku, pokrytém diamanty bylo vyryto jedno slovo – ETERNITY – věčnost – ideální symbol trvalé lásky a oddanosti. Nyní tato myšlenka žije nadále v romantické vůni Eternity. V roce 1989 se tento parfém od Calvina Keina stal nejlepší dámskou vůní.


Má praktický aplikátorek a super praktické balení, navíc za super cenu se dá dostat na Notinu.cz za 650Kč 100ml, což je směšná cena vůči její výdrži a obsahu.


Balení je prostě klasické a typické a krásné, alespoň pro mě.


Prostě tato vůně ve mě vzbuzuje samé emoce, moc ráda si jí pořizuji znova a znova a i můj muž ji má na mě rád.


Co k tomu dodat, tato vůně je prostě best of bes vůní, které seženete s přehledem do tisícovky, což mi přijde prima.


Vůně toho typu mám prostě ráda.

Papa přeji Vám krásný a pohodový den.

E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...