čtvrtek 27. dubna 2017

Všední oblíbenci


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního krátkého článečku, který bude o takových všedních oblíbencích.
Nebudu to dlouze okecávat a vrhneme se na to.


Tento kakaový krém na ruce od Avonu miluji, naprosto nádherně voní po kakau, ale také dobře ruce hydratuje, dobře se nanáší a celou tuto kakaovou řadu mám velice ráda.


Jedná se tedy o krém na ruce s kakaovým máslem a vitamínem E.V akci se dá pořídit za super peníze, takže tento krém Vám mohu vřele doporučit.


Skvělá jemná konzistence a úžasná sladká parfemace, která Vás také jistě dostane.


Toto Labbello lip butter s vanilkou a macadamiou je také velice povedené.


Dostala jsem ho od své kamarádky a mé sledovatelky Janičky jako dárek k nákupu. Voní naprosto krásně, dobře rty hydratuje, dobře se mi s ním pracuje a stojí tuším že něco okolo 70Kč.


Jelikož mám nyní na jaře horší kvalitu nehtů znovu jsem začala používat tento výživný lak na nehty Four Seasons - nehtová péče - zpevňovač nehtů. Stojí okolo 70Kč a dá se pořídit v lékárně a nebo některé menší drogérie ho mají.


No a aby mi barevný lak déle vydržel pořídila jsem si na doporučení tento vrchní bezbarvý lak od značky Miss Sporty, který  nanesete na barevný lak, který Vám déle vydrží a krásně rychle schne.


Toto je jeden z mála produktů, který mi prodlouží výdrž laku na nehty. Opět se dá sehnat téměř všude a stojí pár korun.



Tyto produkty používám pravidelně a krém na ruce a balzámek prakticky denně a moc mi tyto produkty vyhovují.

A co Vám dělá radost na denní bázi?



Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...