čtvrtek 6. dubna 2017

Moje štětce PLH


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku, nyní to bude o mé sbírce kosmetických štětců od Petra Lovely Hair, které mám již nějakou tu dobu, ještě před tím, než začal tento blog.

Nechci tady hovořit o PLH samotné, protože vím, že bych se pustila na tenký let a za to mi to skutečně nestojí, ale její štětce jsou naprosto skvělé a všem je mohu vřele doporučit. Je pravda, že jsem si je postupně dokupovala, abych měla tuto super sbírku.

No a mám jí v té bílé verzi ve verzi master, krapet dražší, ale i tak jsou naprosto fantastické a za ty peníze na našem trhu nemají konkurenci.


Vezmu to rychle, štětců na tvář mám skutečně hodně, ale každý má své využití.
Obecně vzato, štětce jsou velice příjemné, jemňoučké, syntetické štětiny nepadají, nepelichají a to ani po téměř třech letech praní a jiného čištění, které jsem zkoušela.

Štětinky jsou jemné a velice příjemné a dělí to, co dělat mají. Za mě rozhodně mohu doporučit, ale obávám se, že již nyní nejsou na e-shopu.


Tento štětec je ideální na detailnější zapudrování nebo na zapracování make-upu.


Konický štětec miluji, nanáším s ním bronzer a také tvářenku, podle toho je také barevný, ale nepodařilo se mi ho dostatečně vyčistit, za což se velice omlouvám.


Velký štětec na pudr je také fantastický, krásně měkký a velice příjemný na pleti.


Rovný štětec, kterým se nejlépe nanáší třeba tekutý ma-keup se mi velice osvědčil.

Tento štětec je docela novinkový, takový skosený, kterým se krásně nanáší make-up a dobře se dostanete do míst na obličeji v různých ohybech a tak.


Tvářenkový štětec je skvělý, krásně huňatý a dobře se se ním pudrové produkty nanášejí, další můj oblíbenec.


Tento tužkový a docela nový štětec je super na lehký bronzer  a také na rozjasňovač.


Mám také sadu na oční okolí.


Sada je skutečně krásná a velice praktická.


Toto je moje pětka nejpoužívanějších štětců.  


Úžasný konický štěteček, poté štětec na dolní linku nebo na dolní rozblendění, poté na linky, poté na rozjasňovač či stín pod obočí a poté super universální štěteček, se kterým se dá i blendit a ten já naprosto miluji a zbožňuji ho.


Štěteček na rozjasňovač je u mě doma docela novinkou, ale opět musím říct, že je úžasný a velice funkční.


Další štětce používám ráda, ale né tak často, prostě blendím jinými štětci, než těmi, kteří jsou na to určené.


No a pak tady mám pro mě novinkovou řadu na stíny, hlavně korektor a byla tato sada v 50% slevě, tak jsem si jí hned vzala.


Tato sada mi přijde naprosto multifunkční a je parádní.


Tak závěrem jen mohu říci, že jsem se štětci od začátku až do konce PLH velice spokojená a přijde mi maličko škoda, že Péta ty štětce doprodala a nebudou další, ale inu uvidíme, třeba budou pod jinou značkou.


Tato sbírka mě vyšla cca na 3200Kč, plus mínus, ale nelituji této investice a jsem maximálně se štětci spokojená.
Peru je v šamponu nebo čistím chemicky, ale to vlastně minimálně, raději je peru.



No a čím se líčíte Vy??


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...