středa 12. dubna 2017

Lush


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u tohoto článku, ano opět jsem zašla do OC Palladium, kam já chodím velice nerada, neboť nemám ráda centrum, všude plno turistů, kteří jsou neomalení  a naštěstí obchod LUSH  je hned nadosah, můj muž, když mě doprovázel a ucítil na dálku tu neskutečnou vůni mi sdělil, že na mě počká venku, inu souhlasila jsem a byla jsem skutečně rychlá.


Do prodejny Lush jsem šla na jistotu, nechala jsem si sice maličkato poradit od slečny v prodejně, ale nijak mě to nezvyklalo od mých plánovaných nákupů. No nebudu talece okecávat a jdeme na to, co jsem si mohla odnést.




Nejvíce mě zajímají jejich pečující pleťové masky, tak jsem si hned jednu pořídila.


Jedná se tedy o čerstvou masku, která se musí uchovávat v ledničce a vybrala jsem si tuto s ženšenem, která bude jistě super.


Primárně jsem chtěla nějakou hydratační masku, ta první, které mi byla prezentována byla a mým neoblíneným banánem, prostě já od dětství banány .. prostě fuj..


Tato maska voní příjemně, hned jsem jí po příchodu domů dala do ledničky a už se na ní moc těším.



Jako další produkt jsem shledala užitečným, že by mohl být tento peeling. Již jsem jeden měla a byl super.




No a nebyla bych to, já abych si neodnesla nějaké krásné balistiky do vany.


Tato je taková pro mě alespoň galaktická a velice krásná a navíc je veliká.


Opět vyšla na 159Kč a moc se těším, až si jí ve vaně užiju.


Další balistika se jmenuje Milky Blush a je taková nenápadná, ale co oči nevidí, tak jsem jí viděla v praxi a je velice super, krásně pění a moc hezky voní.




Má takový tvar dalo by se snad i říci lahve se stříbřitým okrajem, voní naprosto fantasticky a už se na ní velice těším.


No a u kasy jsem se rozhodla dát ještě šanci peelingu na rty. První, který jsem si kupovala v Dráždanech nebyl ideální, voněl po takové té žvýkačkové vůní, kterou já opravu nemůžu.


Tento je s vůní máty a není vůbec nepříjemný, docela mi sedí a co jsem ho zkoušela bude jistě fajn, nakonec na moje zimou vysušené a loupající se rty bude naopak super. Také máte po zimě potíž s loupajícími se try.


Balení nemohu nic vytknout ani konzistenci.


Jediné, co mohu vytknout jsou ceny, velice vysoké a já sama jsem byla překvapená, kolik jsem tam zaplatila, ale musela jsem se po návštěvě zubaře odměnit, jelikož jsem byla statečná.


No a jsme u konce, toto byly moje poslední a asi druhé osobní nákupy, né kecám třetí nákupy v Lush.

S produkty jsem spokojená a už se moc těším, až je otestuji.



A co Vy říkáte na veganskou kosmetiku Lush, máte ji rády, nebo jí máte příliš z ruky, nebo se Vám ji nechce objednávat z e-shopu.

Budu moc ráda za Vaše postřehy a za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...