pondělí 24. dubna 2017

Eyshadow primer potion - UD Eden


AHOJ, AHOJ,


Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým je taková malá recenze na tento produkt Urban Decay Primer pod oční stíny, který jsem si pořídila na základě doporučení YTBerek.


Tento primer jsem kdysi měla i ve vzorečcích a moc mi vyhovoval, ale nikdy jsem o něm nepřemýšlela, jelikož mě docela dražší stíny typu UD či The Balm vydrželi i bez báze, ale asi se mi začali extrémě mastit víčka a ani stíny UD mi bez báze nevydrží, proto jsem se odhodlala a pořídila si tuto bázi, se kterou jsem spokojená, ale dokážu si představit i lepší.


Nevěděla jsem, kterou ze čtyř variant si vybrat a dala jsem na doporučení jedné mé oblíbené YTBerky. Inu vzala jsem si odstín Eden, který se nezdál špatná, ani špatný není, ale příště si rozhodně vezmu ten klasický.


Balení je nádherné, krásné, luxusní a moc se mi líbí.


Balení obsahuje 10ml obsahu a vyjde na cca necelých 600Kč.


Má praktickou nanášecí plošku, a dobře se s ní produkt zapracovává, navíc po rozetření primeru a zapracování do pleti - víčka - tak stíny na víčku drží celý den, vydrží cokoliv, párty, stres, déšť, mlhu a prostě pořád stíny drží, takže za mě je tento primer prostě jednička s hvězdičkou.


Když se nanese, tak má trošilinku barvu korektotoru, ale musí se zapracovat do pleti.


Když se zapracuje, tak vypadá takto, navíc je ideální pro oční víčka se žilkami, nebo s barevnými nedokonalostmi, krásně zcelí a vyhladí.



Takže za mě tato báze rozhodně stojí za investici, krásně na ní stíny drží celý den a jsou super pigmentované, a to i pigmenty nebo laciné stíny, ikdyž je lepší použít kvalitnější stíny.


A co Vy, používáte vůbec nějaký primer? Jaké máte víčka, stačí Vám třeba nanést korektor na víčka a stačí Vám to? No mě to nestačí a potřebovala jsem kvalitní primer.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...