sobota 8. dubna 2017

Dostupné růžovky :-))


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní dalo by se i říci recence, ikdyž jste tyto vše produkty neviděli v nákupech, prostě jsem si říkala, že se to nehodí ... o a inu vidíte a je tady recenze.

Začneme produkty z Penny marketu, který nedávno otevřeli u našich v Unhošti, byli jsme tam nakupovat a já nutně potřebovala tamponky na odličování, ano, ty jsem ukořistila poslední dna, na což nejsem zvyklá, ale byla jsem za ně ráda a vzala jsem i toto růžové tonikum.


Toto tonikum není tonikum, ale je to pleťová voda pro zářivou pleť z řady today, což je  privátní řada Penny marketu.


Balení je velké, není nepříjemné na pleti, přijde mi velice vodové, všude teče, nepřijde, že by mi odlíčilo líčení, natož pak make-up, přijde, ji že má i problém s krémem. Ano ráno se odličuji po použití večerního pleťového krému či séra. Ano tak by to mělo být.

Jinak tato pleťová voda není nepříjemná, spíš tak teče po obličeji, fluncá se a  smýká se, ale na lehké odlíčení pleti bez líčení to asi snesu.


Jinak tato pleťová voda trochu lepí, nevysušuje, nedráždí oční okolí, ale také ho neodlíčí, ale to po ní ani nechceme, že.. prostě za cca 50 Kč je to průměrný čistič, který seženete buď to v drogérii a heleďme tento byl v Penny marketu.


Konec s pleťovou vodou, na tu jsem před tím neslyšela žádné recenze, ale na tyto odličovací tamponky jsem slyšela pozitivní recenze, což já bohužel potvrdit nemohu.


Tyto Today odličovací ubrousky jsem si koupila, protože mi doma došly a nebylo možné si je jinde koupit. No nic znám několik bloggů a i YTBerek, které si je extra chválí, no já bych je nedoporučila ani na odličování nehtů na novou. Prostě za to nestojí.


Prostě obal velice obyčejný, ale co je horší je obsah, prostě tamponky jsou velice tenké, nanesený produkt se velice vsakuje a vytéká - nebo prostě z tamponku kape, nikdy se mi to s takovými produkty nestalo, ikdyž to byly, dražší nebo levnější produkty. Navíc co balení tak to originál, minimálně třetina je oříznutých, zohýbaných, zcela zdeformovaných, tamponků, které se nedají naprosto použít, navíc ta savost je naprosto čílená, takže za sebe nedoporučuji.


No a jsme u dalšího růžového, zcela dostupného produktu.


A jsme opět u DMka, je to docela novinka pěna na sprchování nyní s vůní vanilky a lesních plodů, což mě přišlo z prvopočátku naprosto super.


Krásné balení, to tomu nemůžeme vůbec odepřít.


Klasický pěnový aplikátorek je také pozitivium až na tu vůni, no já vám nevím.


Vůně nevoní vůbec jako vanilka, ani po berris, ale spíše po extra sladkých (marš melounech), které já opravdu nemusím, ale upřímně řečeno, mi to v té pěně tolik nevadí, jelikož to není tak intenzivní vůně.


Baleníčko krásné, roztomiloučké a pěna také, ale jinak vcelku nepoužitelné, taková dobrá růžová kravinaka, inu proč ne.


No a jsme u konce dnešní mojí recenze, znáte produkty, které jsem zmiňovala?

Přeji Vám krásný a pohodový dne.


papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...