pondělí 1. května 2017

Další nahodilé nákupy :-))


AHOJ, AHOJ,


 Moc Vás vítám u dnešního článku, který jak jste asi všichni pochopili že bude opět nákupový, ano neudržela jsem se a opět zuřivě nakupovala. Inu vezmeme to pěkně po pořádku, jak jsem co vše nakupovala. Přeji Vám příjemné čtení a příjemnou zábavu.


O víkendu jsem lustrovala e-shop Dekorativka.cz kde jsem objevila tento konturovací štětec od PLH a řekla jsem si, že ho musím nutně mít.


No  tak jsem si ho objednala, ihned zaplatila a do dvou dnů byl u mě, je krásný heboučky a je to ten M  57, je to štětec, který mi do zásoby rozhodně chyběl.


Štětiny má krásně jemné a na vyšel mě na krásných 250Kč.

Na dekorativce jsem dostala i dva vzorečky na ozkoušení, což je milá pozornost a také jejich poděkování, takže jsem hnedle nákup sdílela na instagramu, dle pokynů.


Poté jsem šla do Dmka pro kapsičky pro naši Izinku a neodolala jsem tomuto novinkovému krámu na ruce od značky Balea Tropic fan, který voní velice příjemně.


Je to tedy nový krém na ruce s vůní ananasu, který je tam skutečně výrazně cítit a také voní po mrakuji, kterou tam příliš necítím, ale voní dobře, otázkou je, jak bude hydratovat, obecně krémy na ruce od Bale mi příliš nevyhovují, ale to je na jiné povídání.


No a neodolala jsem, když jsem si četla ty reklamy, recenze ne novinkové pleťové masky Lorealu, tak jsem si řekla, že nejvíc ze všeho bych upotřebila právě tuto červenou, tak jsem si jí v Dmku v akci koupila, nebyla nejlevnější balení mě vyšlo na 250kč, ale co chtěla jsem jí prostě zkusit.


Jedná se tedy o exfolizační masku s kaolinem, montmorillonitem, a marockým jílem  a měla by hlavně pokožce dodat jas a vyživenost díky čistotě, jsem hlavně zvědavá na ten jas.




No a neodolala jsem ani instagramu, kde moje sledovatelka a kamarádka Janička prodávala tento pidi midi bronzer Hoola a já si ho hned musela samozřejmě vzít.


Je to ten maličkatý, ale je skvostný, krásné balení, propracované a super pigmentace, veliká spokojenost a tímto ještě jednou Janičce děkuji.


Jedná se o profláknutý bronzer, který je spíše teplejší, ale mohou ho mít i studenější typy, né že ne.


Balení překrásné, obsahuje i velice funkční štěteček.


No a ta barvička je prostě úžasná moc ráda ho používám. Děkuji Jani.


V balíčku od Janičky jsem dostala i tento úžasný a roztomiloučký dáreček a to je balzámek na rty, už mám druhý a  tento naprosto skvostně voní. určitě na něj mrkněte.



No a jelikož jsme měla narozeniny tak si na mě Yves rocher vzpomnělo a dostala jsem tento tělový peeling, za který jsem moc ráda a už se na něj těším.


No a pak si jen tak jdu  a potkám krám s oblečením, přijdu dovnitř, pozdravím, vyberu si, zaplatím ... navíc mile se tam pobavím  a přinesu si domů toto.




No prostě této maxi nádherné košili se nedalo odolat, ideální k legínám, do léta, či k džínům, prostě super kousek, který zapadá do mého šatníku.


A tato nádherná polyfunkční věc mě vyšla jen na 379Kč.


No a moji milí jsme u konce těchto nahodilých nákupů, tak co na ně říkáte?
Také se Vám to tak občas podaří nahodile nakoupit a dokonce i výhodně?



Přeji Vám krásný  a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...