úterý 18. dubna 2017

Colorista hair sprej


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešní recenze.
Je tomu již téměř dva měsíce, co jsem byla na tiskové konferenci, kde byly představeny novinky od Lorealu a šlo zejména o novou značku Colorista, více o představení značky se můžete dočíst v samostatném článku ZDE.



Já si vybrala tyto tři spreje na vlasy, které se mají vymýt hned napoprvé, což se ovšem u mě nekonalo.
Barvičky to jsou pěkné.
Vybrala jsem si Lavender, Hot Pinkhair a Pinkhair.


Barvička Lavender je příjemná, méně pigmentovaná a zahalí Vaše vlasy do lehké fialkové barvičky, ale upozorňuji, že musíte nanést skutečně dost produktu.


Sprej Hot Pinkhair je nevíce pigmentovaný a ten se mi napoprvé z mých melírovaných vlasů nepodařilo zcela vymýt.
Jen chci upozornit na to, že spreje stojí 179Kč, alespoň toto nám bylo řečeno na tiskové konferenci a měly být uvedeny na trh v březnu, ale to se tak nestalo a k dostání jsou až od dubna a to né od začátku.


Já spreje začala testovat až nyní, když jsme měla delší volno a mohla jsme si dovolit chodit s barevnou hlavou, do práce si to skutečně dovolit nemohu.

Produktu je tam dle mého soudu málo a musíte ho použít hodně, takže na obarvení celé hlavy bych vypotřebovala všechny tyto tři lahvičky, což mi nepřijde zrovna laciná záležitost.

Sprej Pinkhair je slabě pigmentovaný, ale jde zase dobře vymýt z vlasů.


Zde můžete vidět pigmentaci na ubrousku a poté na mých vlasech, obrázek a názor si udělejte sami.

Za mě spíš bych tento produkt nedoporučila, vysoká cena, malý obsah v balení a prostě se mi produkt nevymyl, což mě nemile překvapilo, ale naštěstí to není příliš vidět.

Tyto spreje bych spíše doporučila plavovláskám nebo blondýnkám.


A co Vy už jste po sprejích v DMku koukali??
Šli byste do toho??



Přeji Vám krásný povelikonoční den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...