úterý 21. března 2017

Vyhrála jsem jarní DM box


AHOJ, AHOJ,


 Moc Vás vítám u dnešního pro mě alespoň milého článku a tím je výhra jarního DMboxíku.
Tuto radost jsem se dozvěděla včera čili v pondělí odpoledne a měla jsem z ní velikou radost, opět se na mě usmálo štěstí.


Když jsem si boxík vyzvedávala v Quadrium tak jsem si všimla, že je taška docela těžká a docela mě zajímalo, co v boxíku bude. Opět boxík nezklamal a byl nádherně zabalen, byl krásný i krabička se velice povedla.


Inu boxík ukrýval krásných 9 produktů v plném balení.


Musím říci, že jsme z boxíku byla a i částečně jsem nadšená, ale nebudu to dlouze okecávat a jdu na to. Prosím omluvte hroší světelné podmínky, dorazila jsem domů po schůzce a menších nákupech, tak světlo nebylo ideální a dnes skutečně slunce příliš nepražilo.


Jako první jsem vyndala tuto plátýnkovou masku na obličej se zeleným čajem, která má dodat hydrataci a svěžest Vaší pleti. Již jsem měla tu variantu s granátovým jablkem a maska mi vydržela hned na tři použití, samozřejmě, když ji dobře uchováte, na mě je příliš mokrá a maličko hutná a větší, ale asi mám drobnější obličej, což mi nepřijde. Inu jsem za ní velice ráda. Má se nechat působit 15 min, takže si dopřejete krásný relax.



Dále byl v balíčku tento Essence lesk na rty shine shine shine v odstínu 03, no a jelikož si šla dcera mé kamarádky a dobré sousedky vypučit příze-čili vlnu na pletení, tak jsem jí ho hned darovala, jako dodatečný dárek k narozeninám. Lucinka měla radost.


Musím říci, že Primeros kondomy mě v balíčku docela zaskočily. Toto zboží léta nepoužívám a pro je mě maličkato nepodstatné, ale třeba se hodí na nějakou tu srandu nebo dárek, inu uvidíme.


Menší balení zubní pasty Dontodent Complete mě potěšil, tuto pastu nyní používáme a jsme s ní spokojeni.


Balea krémové mýdlo na ruce s vůní pitay a kokosu je velice příjemné a už mám další dopňovací balení. Navíc je nyní v Dmku snad na stálo téměř za hubičku, jak se tak říká.


Balea olejová těnová emulze s mandlovým olejem a oříšky v objemu 200ml jsem měla za to, že jsem tento produkt již měla, ale jak tak na to koukám, ta nikoliv, mýlila jsem se.
Moc ráda tento produkt vyzkouším.



Z poslední dobu musím obecně chválit Balea tělové emulze, jsou velice povedené a dobře hydratují. Kam se na ně hrabou jiné kosmetické značky, mě prostě tyto produkty velice vyhovují.


Kubík 100% multivitamin, no byl na mě docela dost sladký a takový umělý, já mám džusy ráda, ale sama za sebe bych si tento produkt nepořídila.


Jooo Silan Supreme aviváž se mi hodí moc, navíc jsme dlouho Silan nezkoušela tak tuto novinku vyzkouším velice ráda.

Pakliže jsem se nezmínila, což asi ne, za což se velice omlouvám, tak tyto produkty jsou samozřejmě novinkou, která je na trhu, nebo bude uvedena do prodeje.


No a jsme u posledního produktu a tím jsou tablety do myčky nádobí Sunlight tablety v počtu 20ks.
Jelikož myčku nádobí nemáme, tak je daruji a hnedle vím komu, zítra je předám mé kamarádce Sylvě. Snad je upotřebí.


No a to byl jarní DM Box 2017. Co na něj říkáte, také jste soutěžili, já pokaždé, ale zatím se na mě usmálo štěstí celkem dvakrát a jsem moc potěšená.



No a jak jste na tom Vy se sbírání body s DM boxy ? Soutěžíte rádi?

Přeji Vám krásný  a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...