neděle 12. března 2017

Victorias Secret - Captivated Fragrance mist Brume Parfumee


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku. Opět se Vám musím omluvit, že tento báječný produkt jsem Vám neukázala v novinkách nebo dárcích, ale prostě jsem z té radosti na to úplně zapomněla.

Tento Fragrance mist jsem dostala od mého manžela, který mi ho pořídil na letišti, když loni v říjnu letěl na služební cestu a udělal mi tím extrémní radost. Moc a moc děkuji. :-))


Jedná se tedy o tělový sprej ve vůni Captivated, který voní naprosto dokonale, je vidět, že mě můj muž zná a ví jaké vůně mi voní a sedí.

Jednak to balení je naprosto přepychové a naprosto dokonalé.


"Viktorka" tyto produkty prostě umí. Jednak naprosto dokonalé a luxusní balení i přes to, že produkt je z plastu, ale ta vůní, tak ta je naprosto excelentní.

No je to vidět podle toho, že jsem již v půlce balení.


Balení obsahuje 250ml produktu a je naprosto dokonalé.
Krásně provoní, vůně a k mému překvapení vydrží vonět celý den, ale není to parfém, ale mě stačí se navonět ráno a odpoledne se lehce přestříknout a krásná vůně mi vystačí na celý den.


Jak vidíte, balení je prostě dokonalé.

No a teď k samotné vůni, voní krásně teple, né přitom vlézavě, cítím v tom květiny, lehce koření, čistý pudrový prášek a také citrusy, které dělají vůní krásně lehkou a nositelnou v jakémkoliv ročním období.

No prostě tento body mist je prostě dokonalý a mě naprosto sedí a moc jsem si ho oblíbila.


Tento produkt rozhodně stojí za povšimnutí i přes jeho vyšší pořizovací cenu, kterou se mi nepodařilo vypátrat, ale okolo 30 USD to rozhodně bude.


Tak to jsem moje Victorias Secret radůstka.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...