neděle 5. března 2017

Nutraeffects - intenzivní krém s omlazujícím účinkem s SPF 20


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článečku, kterým bude opět recenze.
Dnes je první sobota v únoru a dnešní den je trochu blogerský maraton, dnes píši již pátý článek a dva mě ještě čekají. Proč toho tolik? Protože zítra vaření, úklid, schůzky, nákupy a žehlení.
No inu vrhneme se na to.


Avon pečující kosmetiku mám obecně ráda a ráda se k ní vracím, navíc řadu nutraeffects mám velice ráda a tento pleťový krém není výjimkou.
Jen pro upozornění toto již mé druhé balení, to první balení zmizelo tak rychle, že jsem ho nestačila vyfotit, ani nijak zaznamenat.


Tento produkt jsem vždy kupovala v akci za výhodných cca 130Kč a krém je naprosto parádní, prostě ideální pro zimní a mrazivé období a krásně pleť ochrání třeba i na horách, jelikož má SPF 20.


Jedná se tedy o intenzivní multiaktivní krém s omlazujícím účinkem SPF 20. Proč s omlazujícím, no proto, že letos v březnu budu slavit 33 narozeniny, vrásky se rýsují a pleť rozhodně nemládne, ale zpět k samotnému produktu.

Jedná se o hutný denní krém s ochranným faktorem SPF 20, který je vhodný pro zralejší pleť ideální 30-40 let, kterou já naprosto splňuji.

Obsahuje výtažky ze semínek granátového jablka a ceramidy, které hydratují samotnou pleť a i dekolt a pomáhá zvyšovat tvorbu vzácného kolagenu pleti.



Krém má pěkné balení, je ve skleněném kalíšku o objemu klasických 50ml.


Opět se omlouvám za tu ranku na ruce, ale ranka se pomalu hojí a je od naší milované kočičky Izí.

Krém je velice hutný, lehce parfemovaný, nevadí mi ani nanášení okolo očního okolí a krásně pleť zhydratuje, krásně vyživí a je ideální pod make-up a i pod další péči.


Pro mě je to ideální péče na zimu, hutný, výživný, nedráždivý a přitom velice dostupný a lehce sehnatelný.


No a jakou péči o pleť nyní preferujete Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...