pondělí 27. března 2017

Nákupy za poslední dobu


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, poslední dobou mám docela nakupovací období, proto Vám přináším opět nákupní článek, je to takový miš maš, začneme asi objednávkou Avonu, kterou tady mám již nějakou dobu a pak se vrhneme postupně na další. Když tento článek píšu, tak je pátek večer a mám neskutečnou rýmu a není mi vůbec dobře, asi je to tím oteplením a tím, že se bacili rozmrazili...no a k tomu jak jinak než čaj a kupa papírových kapesníků a v nose mě pálí, jako čert, ale dost negace, jdeme na ty nákupy.


V Avonu jsem opět nakupovala v akcích, jak jinak, tato černá maska s příměsí kaviáru je prý velice dobrá, tak proto jsem si ji objednala a i moje maminka mi ji doporučila.


Řadu Planet spa Avon mám velice ráda, tak jsem si vzala i tuto hydratační pleťovou masku s olivovým olejem, myslím si, že jsem již nějaký produkt z této řady měla, ale nemohu si vzpomenout, jaký to byl produkt.


Co Avon umí jsou mazadla na tělo a tento hydratační krém s úžasnou vůní kakaa je naprosto skvělý, proto si ho beru znova, opět produkt v akci.


Také jsem si vzala dvě zvýhodněné automatické tužky. Jednu na rty a jednu na obočí.

Mám je v odstínu Light brown a mystery mauve.


Tužky vypadají moc dobře a co se mi na nich líbí je barevné odlišní, ikdyž u té konturky jsem asi maličko šlápla vedle, buď to jsem opsala špatný kod výrobku, nebo prostě v katalogu vypadala jinak, chtěla jsem výraznější barvičku, tato je taková málo na mě vínová.


Tužky kreslí pěkně, jsou dobře měkké, pigmentace také v pořádku, ale ta konturka nebude asi můj šálek kávy.


V týdnu jsem naběhla do prodejny Yves Rocher, nově otevřené u nás na Arbesově náměstí na Smíchově  a najisto si pořídila tento dvoufázový odličovač s chrpou, který jsem již měla a byl skvělý.


No a jelikož mám velice ráda maliny a malinovou vůni, tak jsem neodolala tomuto prckovi a vzala si i tento roztomiloučký sprchový gelík.


V DMku jsem také nakupovala a to hned na dvakrát, protože na jednou jsem zapomněla právě na deodoranty.

Tento deodorant Garnier jsem si pořídila na základě recenzí, na Garnier neo se velice těším, zvláště na jeho kulatý nebo spíš kruhový rozstřik.


Deodoranty Balea si kupuji pravidelně, proto jsem si ráda pořídila i tuto novinku.


Jedná se tedy o antipsrspirnat 5v1, inu uvidíme, jak říká klasik.




No a manželovi jsem vzala tento jeho tradiční tuhý deodorant Old Spice, který on používá již léta.


V práci mi dochází balzámek na rty, tak jsem si vzala tento od Balea, který mě léta vyhovuje.


Na instagramu na mě vykoukly tyto nové pleťové masky, tak jsem si je musela pořídit, jedna melounová z limitované edice a druhá s třešněmi. Inu uvidíme, jaké budou.


No zásoba mýdla na ruce je samozřejmostí a  i nezbytností, tak jsem si pořídila toto novinkové za krásných 19Kč. S vůní Pitay a kokosu.


Něco málo na toaletu, závěsné vonítko a sprej.


No a jsme u konce mých nákupů.
No a co jste si za poslední dobu pořídili Vy?


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...