úterý 7. března 2017

Moje vlasová péče Loreal Professionnel


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým bude moje vlasová profesionální péče, kterou nyní používám.


Tento růžový šampon jsem si pořídila při mojí poslední návštěvě mé kadeřnice a to bylo 17. listopadu 2016. Byl v balíčku s ochranou proti teplu a už nevím, kolik jsem za balíček platila.
Tento šampon seženete pouze ve specializovaných obchodech s kadeřnickými produkty a nebo pak v salonech a tuším, že jsem ho zahlédla na stránkách Notino.cz


Šampon je v objemu 500ml, má velice praktickou pumpičku a na umytí vlasů stačí 2x pumpnout a vytvoříte si krásně hustou pěnu, která Vám vlasy krásně umyje a prozáří Vaše melíry.


Já mám v tuto chvíli melíry jak světlé, tak i tmavé, takže pro mě je tento šampon doslova ideální.

Šampon krásně květinově voní, ale nijak extra. Naprosto parádně myje a stačí ho skutečně maličkato a neuvěřitelně dobře pění.


Jedná se tedy o šampon dodávající lesk melírovaným vlasům, který obsahuje speciální péči, nezatěžuje samotný vlas a dodá jim krásný lesk.


Šampon používám skutečně již dlouhou dobu a jak vidíte, tak ho mám opravdu hodně, skutečně dlouho vydrží a stačí ho použít malinkato. Je sice maličko dražší, ale musíte si uvědomit, že se jedná o profesionální vlasovou péči, za mě se investice skutečně vyplatí.


Vlasy rozčesávám tímto hřebenem, který mám také od kadeřnice a vlasy se nevytrhávají a jdou pěkně oddělit.


No a jelikož v tuto chvíli nemám žádný kondicioner ani žádnou péči tak jsem si moc oblíbila občas si do délek stříknout tento vyživující a ochranný olejíček na vlasy.


Jedná se opět o olejíček z profesionální řady s UV sluneční ochranou, který mi zbyl z letní řady.


Má praktickou střičku, která bezvadně funguje.


Jedná se tedy o ochranný sprej s technologií Mexoryl s UV Protect ochranou. Olejíček si lehce vmasíruji do konce vlasů, vlasy po nanesení zůstanou krásně vyživené a lesklé.
Olejíček vlasy nikterak nezatíží ani nezmastí.

Musí se ale výhradně používat do délek ideálně do konečků vlasů.


Tak to je moje momentální vlasová rutina.

A co používáte nyní Vy? Co mi můžete doporučit??

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...